Last updated!

25 March 2013

Jam Yang Membuatkan Anda Bangun Serta Merta



Assalamualaikum w.b.t

Sankalp Sinha, 19 seorang pelajar telah mendapat satu idea untuk mencipta satu jam penggera yang pasti akan membuatkannya bangun dari tidur. Ini kerana, beliau selalu menekan butang snooze apabila jam berbunyi. Oleh itu, dia telah mencipta satu alarm clock yang akan memberikan kejutan elektrik bervoltan rendah dan tidak membahayakan apabila pengguna menekan butang snooze. Jam ini bakal dijual dengan harga £60.

#Yang student mungkin ni gadget idaman anda







P/S : Kalau aku tak tekan snooze pon. Aku biar ja, tarik selimut. Hahahaha


16 orang comel komen:

Emas Putih said...

kena bagi free pun xnak ni..

Shakirah Rosli said...

lama-lama bila org dh biasa, dye tak tekan kot. takutt huhu

eyka said...

Letak ja lagu yg boleh layukan mata...So,tak payah lah tekan SNOOZE.. Hihihhihii.. Sat lagi lambat pi kerja... HAHAHA!!

Khalilah said...

mcm best...dkt malaysia ada jual tak...boleh bagi hadiah dekat cousin nie sebab selalu bangun lewat ^^

Nurul Syafiqa said...

ada juai ka kat malaysia ni ?

Zaf98 said...

hoh0o0! ada karen punya! dah mcm rancangan Betul ke Bohong? pulak~ xD

baby comel said...

satu kali short satu kali putus wayar. kalau ari2 entah apa wayar je la yg tinggal. kekeke

Husna Humairah said...

cash out says, apit. thanks http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/03/cash-out-earning-sayscom.html ada penghargaan utk apit sikit. hehehe

Tengku Iji said...

haish, kalau saya kena renjatan elektrik daripada jam tu, confirm esok jam tu berkecai. hahahaah

Nasuha said...

Menakutkan...

Faeytynn Zayn said...

smart la,cam best je kene karen

Solehah Shamsuddin said...

xpyh letak karen2 ni, letak ja jam tu jauh2 dan buat alarm kuat2. mmg trus bangun la nk tutup penggera tu. klu dh jalan, konfim trus sedar la. itu yg sy sll wt kalau xnk bg tangan ni tekan snooze :)

Nurul Aini said...

Menarik dan kreatif apa..bolehlah nak satu. Hee.

MaYa MustWany said...

cantik gak reka bentuknya..

Nadia Johari said...

cntik..ade kejutn plk..hehhee..boleh pening bila bangun..haha

Nur Dzafirah said...

Haha. dengar loceng pon aku tak suka~ jangan nak beli... :P