Last updated!

18 December 2011

Bila Boleh Dapat BE lagi Encik Nuffnang?

salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua
nampaknya BE apit dah metered la semalam..aduh..
tapi alhamdulillah..banyak jugak earning utk BE nie
not bad lah..tapi cepat sangat la BE nie ada kat blog..
kalau tak silap, 15hari jer bertahan..pastue jadi ME (Metered Earning)


aduhai Encik Nuffnang..bila nak kasi saya BE lagi nie..
alaa..bagi jer lah BE kat saya nie wahai Encik Nuffnang..
saya selalu update maa..jangan la kedekut ngat ngn saye..huk huk
nampaknya untuk earning nuffnang apit dah blh cashout
tapi nak lexx lu..hujung tahun nie nak cashout semua rasanya..
nak tengok yang mana sampai dulu kat umah..lalalala..
kalau korang nak tahu tips2 untuk nuffnang, tengok bawah nie okay



3 orang comel komen:

shida'R said...

byk juga dia ME ngam2 ngn earns 30 lbh..ok la tu :)

~Nana BamBam~ said...

sabar je lah apit..satgi dapat la tuh..hehehhe :P

Siti Anirah Azuri said...

Nak BE gak, tapi nuff tak pernah bagi.. T_T