Baca Entry Latest Nie Jugak!

30 December 2011

Cashout Duit Blog Lebih Dari RM1000 !!

salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..
hari nie dah 30hb 12..kirang hujung2 tanduk dari tahun 2011 dah
so apit rasa nak cashout semua duit yang apit join selama nie
dari Nuffnang, Blin.gd, Churp-Churp dan Says..
diorang nie banyak kasi apit duit poket kat blog nie taw..
thanks kepada korang jugak sebab sudi jengok2 n klik2..
so start tahun depan nak kumpul dari awal tahun lak..
bulan 6 tahun depan baru cashout semua..nak try..hoho..
okay..jom kita tengok apa yang apit nak cashout sampai RM1000
sabar-sabar..korang baca satu persatu dulu k..

NUFFNANG ( 18 Oct 2011 - 30 Dec 2011 )
apit cashout RM60.15 dari nuffnang. agak kecewa dengan nuffnang nie. sangat2 sombong dengan blog nie skang nie. kenapa ntah nak sombong2 ngan aku. Adoyai. Tak tahu lah tahun depan still nak join Nuffnang atau tak. Maybe akan beralih kepada Advertlets kot rasanya. Encik Nuffnang nie kedekut semacam jer lepas apit cashout hari tue. pastue baru 1 BE jer dapat. Lepas tue nothing! Alahai nuffnang nuffnang. RM60.15 berjaya dikutip selama 11 minggu..ciputnyaa! kadang2 tue x tahu apa yang nuffnang nie nak! errr! tapi tetap alhamdullilah..

BLIN.GD ( 10 NOV 2011 - 28 NOV 2011)
Blin.Gd nie lak sangat2 senang nak kumpul earning. Glin.gd nie apit dah cashout RM160.70 hari tue. tapi belum lagi terima bayaran dari pihak blin.gd. tapi blin nie boleh dipercayai taw. apit dah pernah buat entry pasal tue kat SINI. blin nie iklan dia sikit, tapi jumlah per klik nya besar dari churp-churp dan says.my iaitu 30 sen. So memang seronoklah berblogging sambil tambah pendapatan kan.  So apit nak cashout hari nie berjumlah RM205.80 terkumpul dlm 18 hari saja..syukur..

SAYS.MY ( 5 NOV 2011 - 30 DEC 2011 )
Says nie apit daftar dah lama. Tapi betul2 paham nak guna start 5 November hari tue. Start jer dari hari tue, terus men ngan says nie. memang cepat jugak Says.my nie. kadang2 tue ada iklan 40 sen per klik. Lagi meriah dari Blin.gd kan. korang boleh try jugak kalau nak. Kalau nak try, DAFTAR SINI.. so apit dah berjaya kumpul RM397 dari says dalam masa 8 minggu. Alhamdulillah. Rezeki jangan ditolak kan.

CHURP-CHURP ( 2 OKT 2011 - 30 DEC 2011)
Churp-Churp apit x sebanyak mana pown..sebab sejak join Says..kurang sikit nak promote iklan Churp-churp nie. sebab kekadang tue promote Churp-Churp, agak lambat nak dapat. diorang update earning lambat kita dari Says. tapi setakat sekarang nie, jumlah yang dah kumpul RM 465.95 dalam masa 12 minggu..agak lama jugak lah kan. Tapi better lagi dari Encik Nuffnang tue kan. kalau korang nak join Churp-Churp nie, boleh DAFTAR SINI.. memang masyukk lah..cuba lah!


so semua jumlahnya lebih dari seribu lah kan..hihi..
60.15 + 205.80 + 397 + 465.95 = RM1128.90
apit nak cashout semua sebab nak tengok sapa yg bayar cepat
then nanti apit leh la bagitaw kat korang kan..
kiranya eksperimen lah nie..kalo tak, malas lagi nak cashout..
okay lah korang..itu saja nak dikongsikan..
nantikan freebies new year dari apit ye..thanks korang..
jumpa lagi..babai..assalamualaikum..

31 orang comel komen:

Lyssa Faizureen said...

Fuhhhh .. Apit Kayoo dah yerrr .. Leyy belanja Kahwin niyyy ! HAHAHHA

@KiM haZruL@ said...

untungnya abg hafizzy... rezeki bergunung2...

miSpYeja said...

wahh untung lahh..bnyak tu..adoii sy sdri pun tak sampi lagi cm tu..jeles2 ni! hahah

Farhan Hanif said...

pergh masyuk...says.my aku dah kena banned...mcm mana nak promote ek? ada letak kat link download tu tapi macam tak berhasil pon. setakat rm100 lebih je. tu pon amik masa berbulan2...

adekbebiyangcomel said...

apit . im still new in blogging . so , macam mana nak tau berapa kita dpt kalau dah dftr kat nuffnang ? tgok kat emel atau macam mna ? tq . :)

mybabybushuk said...

untunglah banyak duit --' jeles .

Mahamudah Mutiani said...

Nak cikit duit tuu, *joke
Abang Apit Blin tuu senang nye dpat! Dalam 18 hari je? Bio botoiiii??!!

ratu zuleyqha said...

wahhh !! boley jd OKB neyh ^.^

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah apit..

t citer ea sape plg cpt byr tau~

ridzuan sujari said...

Alhamdulillah, tumpang gembira lah rakan blogger dapat rezeki lebih tahun ni.. tahniah apit..
^__^
insyaAllah, saya tolong apit click2 ye.. hehehe

♥ aeryn ♥ said...

allahuakbar.. untung nya awak.. murah betol rezeki awak.. sy teringin jugak mcm tu.. but seems i still not as lucky as u.. anyway congrates.. :) nnti boleh le blanja i.. hehe

♥ aeryn ♥ said...

allahuakbar.. untung nya awak.. murah betol rezeki awak.. sy teringin jugak mcm tu.. but seems i still not as lucky as u.. anyway congrates.. :) nnti boleh le blanja i.. hehe

♥ aeryn ♥ said...

allahuakbar.. untung nya awak.. murah betol rezeki awak.. sy teringin jugak mcm tu.. but seems i still not as lucky as u.. anyway congrates.. :) nnti boleh le blanja i.. hehe

CikAnyss' :O said...

wah , bnyak . interested dgn glin . tapi fiz promote dekat man ? xnmpak pon dlm blog :))

nurmujahidah said...

alamak,, jelez lagi,, kih3,, tahniah apit :D

MatahatyCikMentega said...

okeyy..sy sgt menjelesh! says sr dulu x naik2...churp2 lg haremm...hahaha...untung laaa awk...:P

zareliqa afiqa said...

weee! banyaknya! cmne bole dapat banyak tu dalam masa yg singkat erk? :)

smilenajah93 said...

wahh ! apit dh kaya , kim nk jugaaa ~ klikkan kim punyee . hehe :P heh !

Nazura Naa said...

wahhh..byk nyee dik duit..meh belanja akak..hehe

♥nurulizzatie♥ said...

bestnyaaaa. nk jugakk. haha

aiNa yaZiD said...

huyoooo.. masyuk! bdw, congrate. =)

karmilaillang said...

rezekilah namanya tue..ajarla kita org supy boleh dpt mcm mn apit dapt hhahaha

shida'R said...

hehee..gilerrr ah tgk earns apit nih ^_^

aDiNDaNiL said...

wau sangat untung lah abng apit ni .heran bet0l la + jeles gila lah kot ... tak tau ap rhsia ... dpr earned cmni ... mmg terbaekk wokk !!

Anonymous said...

alhamdulillah.. rezeki kamuk...

gengstudent said...

tak sia-sia usaha api.. tahniah2 ;)

Nurul CLumsy Gurl said...

erm... alhamdulillah... jangn merungut bila dpt rezeki cm2... Nurul x penah dpt tauw x.. churp2 dh lme dh wat, sjak sebelom raye aidilfitri lgi tauw x.. x smpai pown 20 hengget duit churp2 tu.. x der spe nk klik link churp2 tu.. smpai Nurul dh naek give up..

Nurul CLumsy Gurl said...

erm... alhamdulillah... jangn merungut bila dpt rezeki cm2... Nurul x penah dpt tauw x.. churp2 dh lme dh wat, sjak sebelom raye aidilfitri lgi tauw x.. x smpai pown 20 hengget duit churp2 tu.. x der spe nk klik link churp2 tu.. smpai Nurul dh naek give up..

Farid bin Aspar said...

Wow... macam2 sumber ni... xpnh dgr pon blin.gd.... hurm..

MaYa MustWany said...

nak wat lain tapi takut nuff tahu n marah.hihihi

Bella Muslim said...

ok la tu apit.. antara sume tu mn yg byr plg cpt n plg lmbt? neway smoga murah rezki thn ni ye.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...