Last updated!

23 December 2011

HP Xperia Active Memang Tahan Lasak

salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..
apit skang tengah usha2 hp n gadget2 yang best nak beli nex year
yelah..dapat sikit habuan dari blog kan..apa salahnya..
so semalam survey punya survey kat tenet..jumpa satu hp nie
memang dasyat hp nie..biar betul hp nie boleh bt camnie..
nak taw hp apa? pernah dengar tak Xperia Active?
maaf, apit baru ja dengar smlm (ohh sungguh lembs aku nie)
so try bukak youtube, open video review hp nie..
korang tengok lah mat saleh review hp nie okay..
kita tengok dulu hp nie kalis air..huih, biar benor..haha
jom layan JET LI guna hp tue kat SINI..




dah tengok ke? hahaha..nak tergelak pown ada..
makin canggih hp skang nie yek..dalam air boleh kol lagi
huih..bukan calang2 taw..adroid plak tue..hihi..
tue baru test dengan air..jom kita layan kelasakkan lak..


yang nie lagi dasyat..ish ish..betul ker hp nie boleh camtue?
korang dah beli n guna ke? cer try test camtue, berani?
benda baru..confirm tak pernah try kan..hahaha
hmm okay lah..tue jer nak share ngan korang..interesting kan..
jumpa lagi entry lain..babai korang..assalamualaikum..



11 orang comel komen:

Fyfy Liew said...

harga brapa?

Ah Long said...

gempak ~ jelessss nak satu haha

Raisya Haris said...

Kekekeke~ Saya pun baru tahu ada hp xperia active, dulu ingatkan ada xperia je. Awesome babe hp ni!

naimstarz_99 said...

sesuai untuk orang yg suke lepaskan geram kat phone haha

Niel said...

WOW.
Beli larhh.mcm best jeh fon tuh:D

ratu zuleyqha said...

dasat gler lah ! nangis tgk fon kne toreh cmtu

Rara Kirana said...

wahaha!..giler kentang lar kan if lasak sgt sampi cam uh...eira un baru jep survey fon niyh..tp byk sgt jenis experia niyh,,sampai rambang mata...:))

Princess Feyqa said...

wahh mcm best..

Puteri Iqa Izyan said...

adess.. tak kira la lasak mana pun. tak sanggup nak buat yg mcm video tu. huhu

nurmujahidah said...

dye tak de camera depan yang penting untuk baiki tudung kan? hehe

MaYa MustWany said...

hahah fizzy beli,try la betul ke?hihi
mmg nampak macam sporty hp ni tapi macam tak faham lak yang part bawah macah sangkut tuh..npe xatas ek?huhuhlalala