Last updated!

20 December 2011

Alhamdulillah..Encik Blin Dah Proses Pembayaran



assalamualaikum dan salam sejahtera kat korang
ingat lagi tak ENTRY pasal blin hari tue?
yang mana terlepas nak baca pasal blin hari tue, TEKAN SINI
banyak yang tak tahu bila boleh dapat duit nie kan..
lyssasecret pown komen, dia cakap 2-3 bulan
so tadi apit bukak la email kan..usha apa2 yang boleh
pastue ada email dari pihak blin la..ha bukak la, apa lagi
tadaaa...korang tengok apa yang blin bagitaw..hoho


ha buat entry, terus ada respon dari blin..alhamdulillah..
ingatkan Encik blin nak buat senyap jer..terima kasih ye..
maksudnya Encik Blin tengah proses duit yang apit cash out tue
sebelum habes bulan nie, insyaallah dapat duit dari Encik Blin
terima kasih sangat2 ye pada Encik Blin sebab alert pasal entry apit
ha sebut pasal cashout kan, Nuffnang apit dah boleh cashout..
tapi malas lagi kot nak cashout..sebab dah pernah cashout dulu
kepada Encik Nuffnang, sila bagi BE untuk sy ye..
bagi la satu dua lagi before abes tahun nie kan..plizz..huhu
so nak tunggu hujung tahun nie, cashout semua yang ada..
kita cashout sama2 ye cik lyssasecret..peace..
hmm okaylah korang..nak teruskan melukis vector..babai!

10 orang comel komen:

nurmujahidah said...

alamak ,, jelesnye ngan apit :D

Lyssa Faizureen said...

Waahhh .. Dia dapat dahhh .. on the way tuhhh...
Rugi gila rahhhh . Lyssa baru nak cashout tadi . so , tak dpt lah lagiii . lambat lagi lewtew . ishkk#
Geram . ahaa . BTW , Twitter , nak cashout sekali dengan Apit . ley kan ? lalalala :D

gadisbibirseksi said...

blin tu ape erk?

mimi said...

untunglah..huhu..
nak join churp-2 tak blh-2..
susah sangat nak bukak page churp-2..
len tenet dah laju pn tak blh...

farah izzati said...

haih , ingatkan BLIN dengan NUFFNANG tuhh sekali . huk huk .

Diyana Ali said...

share la sikit . hehe :)

Azhafizah[フィザ] said...

tahniah..murah rezeki ^__^

Syazfida Afzan said...

wahh...bestnye...^_^

Nur Lyanah said...

uhhh sharing is caring..hahaaa

puanbee said...

o lepas ni ada satu email lagi apit , lepas dpt email tu esok nya dpt lah duit ..