Last updated!

06 December 2011

Penantian Sudah Berakhir..Alhamdulillah..



assalamualaikum korang semua..salam sejahtera..
hmm akhirnya penantian aku berakhir jugak..amin..
benda apa ye? ha korang kena la baca sampai abes..
benda nie memang dari bulan 10 apit duk tunggu2..
mak aiii..lambat bebenor lah..ingatkan tercicir dah..
tapi alhamdulilah..bukak jer email tadi..ada email dari pihak sana..
jom kita tengok apa isi kandungan email tue okay..
okay..yang sebenar (lagu yuna) ini dari HSBC..
ini payment yang apit dapat dari Nuffnang..
alhamdulillah..cheque akan sampai besok atau lusa..
ingatkan diorang dah lupa ke apa..hihi..
apit cashout tak banyak pown untuk Nuffnang..
tapi boleh la habuan nak beli baju ke seluar ke kan..
memang agak excited la dapat cheque dari Nuffnang nie..
Nuffnang the best lah..hari tue churp2 nie Nuffnang lak..
jom tengok apit dapat SINI apit dapat cheque dari Churp2..
hmm okay lah korang..itu saja nak dikongsikan ..
next week kite ceta2 ag ye..babai!
maju lah blogging untuk negara..


11 orang comel komen:

Kotak Mancis said...

untungla dapat rasa duit niffnang... hahhahhaaaa

Lea Isnawi said...

lea pun baru dpt cek dr nuffnang

jejom shopping

hehe

Cik FaRiZaM said...

wah tahniah ..sy pon first cash out haritu. churp churp on the way pasni nk cash out ~

Cik Cempaka said...

pergghhh, ni yg jelez ni..

penantian kite ntah bila nak berakhir

roseputih zumie said...

kite nak tnya ni apit.. nuffnang ni kte kena wajib ada acc HSBC ek?

Cheq Suna said...

waaa!!..bestnye...tahniah

khairul said...

mai belanja aku sabtu ni kt otoct hehe

apek poyo said...

wahhh..best la ado duit sikit

Hafizzi Aziz said...

roseputih zumie : eh tak..diorang tak mintak pown akuan bank kat kita..diorang anta cheque jer.. bukan bank in..

ayoi said...

bestnyer...tahniah...:)

nasha sanza said...

tahniah!buat kenduri doa selamat la..hehe..gurau je..jangan marah..