Last updated!

01 December 2011

Korang Ada Twiiter? Meh Ajar Twiit Twiit Kejap

salam blogger korang semua..eh korang..nak tanya..
korang ada facebook tak? mesti ada kan..
apit pown ada..yang mana belum add apit..sila ADD
kita leh borak2 kat facebook..nak jugak kenal2 dengan korang..
xkan nak kenal kat blogger jer kan..ye tak? tapi tapi tapi..
korang ada facebook, mesti korang ada twiiter jugak kan?
apit ada..tapi alahai..xtahu la camna nak ber twiit twiit bagai tue..
xpernha nak explore lak twiiter tue..kuno kan apit?
hahaha..apakata korang follow Twiiter apit kat bawah nie..
ADD TWITTER HAFIZZI AZIZ a.k.a FIZGRAPHIC
dah add dah? jangan lupa twiit twiit apit ye..
nanti apit retweet korang..tapi xpandai nak guna sangat..
nak upload picture dalam twiiter pown celaru..
korang expert kan..meh ajar meh..jangan kedekut ilmu..
nanti apit sumpah korang jadi doodle kang! hihi..
hmm okay lah korang..itu saja nak merapu kat entri nie..
jangan sombong2 ye ngan apit..nanti apit sumpah kang..INGAT..hihi
assalamualaikum..babai korang..daa..
>>> Jom Tengok SINI <<<

11 orang comel komen:

cik najihah said...

apit..tompang tanye cane nak kasi bile tekan header pg kat home?
blur jap hihi
tq apit

c i k a n a said...

sama la kita apit... ada akaun twitter tp xreti nak gna bnda alah tuh.. tringin jgk la nk gna.. hehe

PUTRY said...

hee ! nanti lame lame pandai laa . da folow bro apit da . :)

Cik Rose Cute said...

Sama ler...akak pun baru guna tweet hihihi

Aida Omar said...

aida pun sama tak reti nak maen twitter..pernah try tapi apa pun tak jadi..hik3

cikshaツ said...

http://chempakasari20.blogspot.com/2011/12/diari-262-tutorial-cara-upload-gambar.html

Nazura Naa said...

ada2..jom tweet2..kita pon x reti nak men twitter tu..hahaa..link ada semua kt blog..

cik ziqa said...

meh meh follow @cikziqa :))

~pP_guSi~ said...

hahaha salam, apit..

sumpahla pp jadi doodle..
sbb pp pon xtau camna nak main menda tu... ada twitter tp dah bercucu pinak dah labah2 kat sana.. xtau nak guna...hohoh

✿ AlynIrshadian ✿ said...

Ehehe, bukan retweet la apit, reply. klau nak tengok orang tweet kita. click dekat @namakita .. nanti ada button reply, kita reply jer. hihi. :D

ADAM FIKRI said...

apit.. http://www.adamfikri.com/2011/08/artikel-jom-layan-twitter.html <----mana taw berguna... ^^