Last updated!

05 December 2011

Churp-Churp Berwajah Baru! Not Bad..

salam blogger kat korang semua..
hmm korang semua tengah buat apa tue? 
apit nak update sikit pasal Churp-Churp si burung comel nie..
korang try tengok website Churp-Churp skang..
dah berubah kan..transformer gitu..apit memang tertunggu2 pown
semalam bukak page churp2 pown dorang ada gtaw..
korang tak percaya? korang usha status semalam kat bawah nie
memang hari nie asyik bukak dashboard churp2 ja..
nak tengok apa perubahan yang churp2 nak buat..
so skang..malam nie baru diorang buat suprise..tadaaaa..
yang kat atas nie diorang punya main menu Churp-Churp..
nice..ada slideshow gitu..bagus para design Churp-Churp..
syabas buat anda..eh kejap2..jom kita tengok dashboard lak..
yang paling penting..Churp-Churp skang dah laju jer..
nak share link pown dah x selembab dulu..sory to say..
dulu nak tekan Share link churp-churp..memang slow..
so skang nie dah terlaju lak..best lah korang nie..memahami..
semakin setia lah kepada churp-churp skang nie..
kepada sesiapa yang belum daftar dengan churp-churp..
jom kita daftar sekarang..boleh buat duit taw..
korang pilih jer tutorial pasal churp-churp kat bawah nie okay..


5 orang comel komen:

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

xpenah dpt lg earning dr churp2..T.T

LaLa said...

tu la, td buka churp2, da tukar wajah :)

Saddila said...

huarghhh eksaited :))

ieyka_Nz said...

salam, apit..mintak tolongggg...
http://ieykanz.blogspot.com/2011/12/masalah-churp-churp.html

Onitsuka_hana said...

patut xda iklan.. ingat da masalah pa la td