Last updated!

15 December 2011

Doodle Dan Vector Pertama Ku. Huduhnya!

TEKAN SINI untuk dapatkan doodle2 kat atas tue
salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..
hmm sedar tak sedar kan..dah banyak rupanya freebies apit bg
korang tengok sendiri lah doodle2 kat atas tue..
itu baru sikit rasanya..yang doodle2 terbaru apit tak letak..
kalau letak, memang banyak gila lah..hahaha..
korang ingat lagi tak doodle yang pertama yang apit lukis..
masa tue sapa pown belum tahu pasal blog picisan nie..
terasa amat kerdil sekali di alam blogger nie..
doodle pertama yang apit lukis
doodle nie apit lukis masa kita bulan puasa hari tue..
bodoh2 lagi time nie time nak lukis tue..hahaha..
korang tengok lah mata doodle tue..kelakar jer kan..kuang3
lepas try mendodle nie..try pulak memvectorkan orang..
rasanya orang pertama yang apit try buat vector Ben Ashaari
vector bro nie lah apit testing lukis dulu..hahaha..
tapi tak sehebat mana pown..baru belajar time tue..
kalau nak tengok vector pertama yang apit lukis, tengok SINI
lepas tue..apit cuba lagi untuk buat doodle..
doodke yang kedua apit lukis ialah doodle untuk Lyssasecret..
kalau korang nak tengok, boleh jer tengok kat SINI doodle tue
so makin lama makin menjadi doodle n vector tue semua..
nak thanks kat korang jugak lah sebab banyak support blog nie..
hmm okaylah korang..selamat mengambil doodle2 apit..
boleh guna untuk macam2 kegunaan kat blog kan..
buat header, banner, gadget sidebar n macam2 g..chaiyok..
itu saja nak membebel..jumpa lagi ye..babai.

8 orang comel komen:

Mohd Amin Aizuddin said...

Kenal blog Apit masa bulan berapa....Tak ingat..lama dah...dalam bulan 3-5.... ^_^ .Masa pertama tengok tu blog ni memang hebat...

Lyssa Faizureen said...

waaaaa... memang banyakk perubahannya , mesti laptop apit dipenuhi dengan FOLDER FREEBIES jer kan ? hahaha :D

Nurul Faiz Bikers said...

tahniah !
anda memang berbakat. hehe

nasha sanza said...

thank you kat apit sebab rajin bg doodles free..hehe..dan saya rajin curi..hihi..jangan marah..

nur farahin binti sulaiman said...

farah ambik satu yg apit.. hehe

||aLeaSaRa|| said...

betul...betul...semua doodle ni mmg cute dan bro ni mmg kreatif.

2 thumbs up ^^

.nora. said...

tahniah apit. bak kata org, bila kita usaha, pasti ade kejayaan. :) btw, selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang ke 22.

MaYa MustWany said...

anugerah tuhan..allhamdullilah..best tuh..caya lah!