Last updated!

22 December 2011

Design Apit Terpapar Di Ice Blanded

salam sejahtera dan salam blogger kat korang..
1st sekali nak ucap tahniah dan syabas kat akak Iqa
sebab berjaya membuka bisnes pertama beliau..
okay akak nie mintak sentuhan apit utk design kiosk dia
korang nampak kat gambar2 kat atas tue..itu apit design utk dia
ini untuk bisnes ice blanded akak nie kat selangor..
uisshh asa bangga jugak lah kan karya apit sampai ke sana
bukan senang..bajet idea2 design nie just dlm blogger jer..
tak terpikir lak sampai ke alam nyata..huk huk huk..
thanks jugak lah lah kat akak nie sebab percaya apit..
kalau korang nak tengok kiosk yang dah siap..kat bawah
korang boleh KLIK SINI kalau tak keberatan..


cantik kan? maaf gambar tak berapa jelas akak tue cakap
kamera hp lah katakan..tapi okaylah nie kak..
nampak la jugak kan..semogoa success ye bisnes akak nie
kalau korang nak tahu, akak nie still study lagi kat uitm..
tapi sudah pown ada family..bagus kak..study jgn x study..
kalau apit, memang malas dah..(apit seorang yg pemalas)
nama eklusif utk Ice Blanded akak nie Cool town..
sekian..itu saja..jumpa lagi korang..babai!

32 orang comel komen:

pinky de killer said...

waa... menarik bt0l...
cantek =)

Lyssa Faizureen said...

perghhhh... gilerr best !! Untung lah apit ! Lyssa turut bangga okeyyy ... Dapat bestfriend yanggg GILA Kreatifff wokk :) . Oke , Saya jeles ! ahaa.

Fyfy Liew said...

wah bestnye apit! >,<

Nurul CLumsy Gurl said...

congraatz ea.... uhu

PutryAin said...

apit cantik sangat apit design ...putry suka laaaa...hikhikhik ceria je nampak....

Misz Azney said...

makin glemer lha apit pas nieyh. . .congrate apit

MiSz fiFiEyQa said...

wahhh..tumpang bangga..hehe..congratz...teruskan buat design yg comel2.. :D

Raisya Haris said...

Nice design bro apit. :)

Anis Diyana said...

wahh,hebatlah :D

TehaaNFM said...

taniah apit (;

ridzuan sujari said...

apit, bagus..!
lepas ni boleh dapatkan banyak lagi tempahan.. ok??

karmilaillang said...

kelassss ko pit...tahniah, mana tau boleh berkembang lagi ^-*

Laurie Gina said...

amboi,...huu,tahniah yer apit! hehe

bebyhani said...

walawehhh untunglaa apit! .tahniah :)

Qienah said...

pasni boleh niaga banner, bussiness card n logo le plk.hihi..mg semakin brjya..amin..:)

firdaus hilmy said...

caya la bro :)

nasha sanza said...

itu tandanya hasil kerja apit diminati..tahniah!

Fadhil Dyla said...

wow...
xtau nk kte ap lg...
teruja 2...
pe2 pon terbaekk ^_^

Syarafi[skyforce331] said...

siyes stylee laa apit...siap ader org amek wat design ice blended agy.. :D

ainie yusof said...

wow! impressive. btw, mcm cool blog kan? nice

~Nana BamBam~ said...

wow..cayalah mu apit...mu meme ada bakat dale buat katun2 ni..hebak mu apit hebak sungguh..

Dalila Hamid said...

tahniah apit!... memang kreatif!! baguih2... :)

miSs aMaL said...

wahh..ohsemlah.comel je..:))

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Hebatnya apit :D hihi bagus bgus bangga <3

Nisa Greennnpanda said...

whoa~!! gile best.. nie kire cam marketkn kekreatifan apit la.. bgsu2..hehe..

khairul said...

adik beradik yg berbakat ...baguih2..good luck dlm bisnes buat kakak

.nora. said...

design tue amat cantik. purple pulak tue. suka nya! :)

smilenajah93 said...

wahhh !!! terbaiklah apitt !!! hebat ! lpas nie boleh buat utk kim pula :)

Cik Orkid said...

pehh memang pehh ah. hahaks

MaYa MustWany said...

walawehhh semakin famous amosss..hihihi..allhamdullilah,semakin membuak2 rezeki apit.teruskan.

ice blended??nyum3..my fav ku.kalu jmpa,nak toraiii

CCICute Design said...

wah!!mmg akn rs bangga giler bila artwork kita dipaparkan di alam nyata... ^_^ fuh!!! syabas apitt...

Fateyha Purple said...

Cantik lah... :)