Last updated!

06 December 2011

Penantian Sudah Berakhir..Alhamdulillah..

assalamualaikum korang semua..salam sejahtera..
hmm akhirnya penantian aku berakhir jugak..amin..
benda apa ye? ha korang kena la baca sampai abes..
benda nie memang dari bulan 10 apit duk tunggu2..
mak aiii..lambat bebenor lah..ingatkan tercicir dah..
tapi alhamdulilah..bukak jer email tadi..ada email dari pihak sana..
jom kita tengok apa isi kandungan email tue okay..
okay..yang sebenar (lagu yuna) ini dari HSBC..
ini payment yang apit dapat dari Nuffnang..
alhamdulillah..cheque akan sampai besok atau lusa..
ingatkan diorang dah lupa ke apa..hihi..
apit cashout tak banyak pown untuk Nuffnang..
tapi boleh la habuan nak beli baju ke seluar ke kan..
memang agak excited la dapat cheque dari Nuffnang nie..
Nuffnang the best lah..hari tue churp2 nie Nuffnang lak..
jom tengok apit dapat SINI apit dapat cheque dari Churp2..
hmm okay lah korang..itu saja nak dikongsikan ..
next week kite ceta2 ag ye..babai!
maju lah blogging untuk negara..