Last updated!

04 December 2011

Says.My?? Apa Tue??

salam blogger kat korang semua ye..
ooppss apit terlepas sehari update blog..sory ye korang..
sibuk design macam2 sejak dua menjak nie..tak menang tangan..
kena amik pembantu lepas nie..sapa berminat? ada tak? ada tak?
confirm takdak..tahu dah..hihi..dah dah dah..mengarut sudah..

okay hari nie nak membebel sikit lah pasal SAYS.MY..
apa tue? korang pernah dengar tak? makhluk apa tue kan?
ada yang pernah dengar dan ada yang tak pernah dengar..
yang pernah dengar dan abaikan pown pown ada (macam aku dulu)
okay SAYS.MY nie pihak pengiklan jugak..macam churp-churp jugak lah
tapi SAYS.MY nie apit rasa okay jugak bagi korang yang newbie..
SAYS nie kita boleh buat duit taw..macam churp-churp jugak..
korang just sharekan link iklan yang ada di dashboard SAYS.MY korang
apit dah daftar SAYS nie dah lama tapi bulan 11 baru bergiat..
serius cakap..apit dah daftar SAYS nie dah 6 bulan taw..
tapi dulu xtahu camna nak buat,so biarkan jer..tak reti..
so dalam masa 1 bulan apit dapat lebih kurang RM200..
okay mesti korang tak percaya pown kan? takpe takpe..
meh apit kasi bukti meh..korang tengok history kat bawah nie..
start dari bulan Oktober hingga ke bulan sebelumnya semua no history..
apit tak pernah bukak SAYS.MY dari mula daftar dulu..
ingatkan semua nie ntah pa2 jer kan..dulu ngok ngek sikit..
takda orang nak ajarlah katakan..so sekarang dah reti..
apit nak share ngan korang lah apa yang apit dah dapat nie..
korang tengok history apit dari bulan November (bulan yang start giat)
itu history untuk tarikh 30hb November hari tue ja taw..
kalau sebulan dah RM200..bayangkan lah berapa page kan..
korang memang patot join SAYS.MY nie..
kalau korang nak daftar, korang boleh direct DAFTAR SINI
yang besnya..korang daftar PERCUMA jer taw..jom la!
kalau korang tak paham apa2 korang boleh tanya apit ye..
hmm okay lah korang..jom ramai2 menabung dengan SAYS.MY
DAFTAR PERCUMA SAYS.MY DI SINI

20 orang comel komen:

PUTERI NATASSIA said...

then , kalau dah daftar , kene buat ape eh ?

LaLa said...

share kat blog gak ke?
lau share kat twitter of fb leh x?

Hafizzi Aziz said...

@PUTERI NATASSIA : tekan share this yg iklan tue, share lah..

Hafizzi Aziz said...

LaLa : kat blog, facebook, twittter or anything yg membolehkan org klik iklan yg kita share,..bestttt

daniel said...

pe bnde niyyyyy?

Asyura Hanis said...

apit anis nak join tapi tak paham laa..

:: Ika :: said...

yup btul2 tp cmne ye leyh dpt smpai ratusan rggt in 1 month?

Cik Hany said...

npe x gerak pown???
xde org klik..huhuhu

shida'R said...

huhu..sgt jeles =.=

MaYa MustWany said...

macam best jew ni.nak try la nnti

kyo said...

da join :)
sile beri tunjuk ajar ye apit :)

CintaZulaikha said...

nampak sgt akak ni dtg dari zaman jepon, tak tau apa2..huhu

Are_Rull said...

dah join..tp x fhm..apit bg la lg info..huhuhu...

❀ ERAH ❀ said...

cepat je dpt smpi 200 tau...
kalau boleh bagi la tip sikit...
nak jugak dpt byk tu...heheh

apit baik kan...heheheheh

LydSunshine said...

Tapi apit ramai follower. Kalo sebulan dpt RM200 tu tak mustahil kot. Kalo follower 300? huhu..

farah izzati said...

tapi , ape kita nak buad dengan CP yg kitaa dapat tuh ? huu ~

PelangiCinta said...

mcm mane nak dapat duit dgn lebih bnyk ?? baru dpt 40sen .. ahaha :)

nUr aDiLa said...

dh 4 bln join nih..tp bru beberapa minggu ni nk bergiat aktif..huhu

Schu haDa said...

baca entri tentang SAYS vs NUFFNANG kat sini http://syuhadahstorimori.blogspot.com/2012/10/says-vs-nuffnang.html

Nurul Ain Atikah said...

oh, tapi kalau nak share di blog, gambar dye?