Last updated!

28 December 2011

Freebies Doodle Budak Sekolah (Girl)

salam blogger dan salam sejahtera kat korang
nampaknya sekolah dah nak mula kan minggu depan?
adik2 ku dah get ready nak start sekolah ke belom nie?
malasnya..aip2..jangan nak malas2..tak best ke sekolah?
kan best pegi sekolah..jumpa kawan2 apa semua kan..
jangan nak malas2 plak..hoho..(aku pown malas gila dulu)
apit dah buat freebies doodle sekolah kat korang..
ada 3 versi jer kali nie..tak tahu nak buat versi camna g..haha
versi budak sekolah biasa, pengawas dan pengawas pusat sumber..
so korang boleh lah amik kalau korang tue still budak sekolah




itu saja yang sempat buat utk adik2 yg nak stat sekolah tue
hope adik2 belajar rajin2 ye..jangan malas2..
homework cikgu bagi tue, siapkan..jangan asyik terlupa je..
blog2 jugak, tanggungjawab jangan abaikan okay!
sila banggakan ibu bapa korang taw..jangan kecewakan diorang
eh kalau nak doodle budak sekolah lelaki, blh tengok SINI
hmm tue jer lah utk freebies kali nie..jumpa lagi..
SELAMAT MULAKAN SESI PERSEKOLAHAN

25 orang comel komen:

cik alin gedik ! said...

e comel nye ... !! hehee..good job bro ! >.<

Darwish said...

suka ! ambik yng atas sekali !

insyirah said...

comey...
thumbs up 4 u.. ^_~

Aida Omar said...

adik aida pun malas nak pergi sekolah la abg apit...lalala

cantik la apit buat.. buat doodle rupa aida boleh? ngeee..

chemija said...

nk jadi budak skola balik la <3

ira shera said...

cantik la doodle tu.. :D pandai abg buat

Terbelog said...

mcm cikgu plk hang ni hehe

Cik Rose Cute said...

comel hihihi kreatif apit nie ya...

PutryAin said...

waaaaaaaaa cntik nye doodles.. hihihih

Nurul said...

nurul amik tau !

hatiAMIRA said...

doodles bebudak form 6 tade ke ? hee ~

MaYa MustWany said...

alamak dah bukak sekolah dah..
adoaiyaiii xkeje2 lagi ni..

FatihahRadzi said...

omey <3 !

Gadis mutiara_Solehah said...

take,tq^^

Afandi said...

comel :D yang baju kurung tadee ke ? mwehehe ~ ;p

akinah said...

sgt comel..amik yea..tq..

Kid From Yesterday..:D said...

satu!

syahirah said...

nak amik satu ye ..

yanamirul said...

yana amek 1 .. ty :)

Haleena Shakira Ramlee said...

mmm..leh wat x pengawas yg pakai bju colour pink,tudung colour pink n kain colour maroon..

Haleena Shakira Ramlee said...

mm..boleh x wat pengawas yg pakai bju color pink,tudung colour pink n kain colour maroon..?

Haleena Shakira Ramlee said...

mm..boleh wat 1 x..? pengawas yg pakai bju colour pink,tudung colour pink n kain colour maroon..

afiqah hassan said...

comel lh doodle nie.amik atu ye..

fera said...

amek =D

BlueiceButterfly said...

~walaupun dah tak sekolah nak ambik jugak wrna biru..hehe :)