Baca Entry Latest Nie Jugak!

09 December 2011

Semalam Cheque, Hari nie BE KE-9 Dari Nuffnang

salam blogger kat korang..salam Jumaat yang mulia..
okay semalam apit ada share ngan korang pasal story Nuffnang kan?
story apa? eh terlepas? ish korang nie..meh usha SINI
okay dah baca pasal tue? apit merajuk dengan Nuffnang kan?
korang nak tahu hari nie dapat BE (Buffered Earning) taw..
memang terkejut tahap dewa la..yela..lama x bukak Nuffnang
Nuffnang memeang mendengar luahan hati seorang blogger picisan macam aku nie..thanks bebanyak ye Encik Nuffnang yang kacak, comel dan baik hati..pemurah dan hensem..
aku baru jer nak merajuk dan beralih arah ke pihak lain..
tup tup Nuffnang bagi BE..macam tahu tahu jer kan korang..
korang kasi la BE banyak2 lagi..thanks taw..
then nak wish thanks kat Shida sebab sebab sebab..kami jer tahu..
okaylah korang..,jumpa g nanti..babai..
eh eh eh kalau nak tahu lebih lanjut pasal Nuffnang..
korang boleh singgah2 kat entry2 kat bawah nie..

TIPS-TIPS NUFFNANG


9 orang comel komen:

Are_Rull said...

wahhhhhhhhhh untunglah!!huhuhu

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

tahniah apit hihih

▪imie fatima▪ said...

rezeki..neh tunggu gak BE baru masuk dah seminggu tamat tak dpt lagik...

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah..tahniah!!

NURULHANIF said...

wah bestnya.. tahniah..:)

Nisa Greennnpanda said...

congrats apit!! hehe..

btw, thanks ye coz sudi follow blog kecik sy.. >_<

Rozuan Ismail said...

nanti duit nuffnang share eyk

Miss Purple Ungu said...

bestnya apit...
tah bila la bley merasa dpt BE nih :)

shida'R said...

kan dah ckp..mst dia bg nye degil! gigit telinga tu baru tau ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...