Last updated!

10 December 2011

Segmen : Saya Suka Freebies Ini Kerana....








SENARAI PESERTA SEGMEN DI SINI


salam blogger dan salam sejahtera..
okay hari nie macam nak buat segmen lak untuk korang..
meh2 join ramai2..saja suka2 ja nie..
straight to the point..jom kita tengok syarat2..

1. Buat Entry bertajuk Saya Suka Freebies Ini Kerana....
2. Copy banner kat atas tue dan letak kat entry atau sidebar..
3. Korang pilih freebies mana yang paling korang suka..(tidak lebih dari 3) then korang nyatakan kenapa korang suka dengan freebies tue..



contohnya : 
1. Doodle Main Lappy Versi Muslimah
2. Gadget Doodle Muslimah
3. Doodle Lelaki Korea Style
Saya Suka Freebies Ini Kerana...................................................


4. Dah siap? Copy URL entry tue dan paste di ruangan komen nie..
5. Tamat : 11.59 malam ini..

PILIH FREEBIES KAT BAWAH INI..


segmen ini takdak hadiah apa2..
juz nak buat tahu freebies mana korang suka..
hope korang dapat join ye..
kalau apit rasa suka pada entry korang,
apit akan kasi doodle free ke..huhuhu..
JOM LA JOIN! babai..
TAMAT : 11.59 mlm ini..




25 orang comel komen:

Lyssa Faizureen said...

Wahh . nak join .. nak join. HAHA . muka tak tahu malu ## kehkeh..

Leeza Zailan said...

Saye nak Join ~! http://leeza-awak.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-suka-freebies-ini-kerana.html hehe

Nisa Greennnpanda said...

joined.. ^_^ hehe..

http://greennnpanda88.blogspot.com/2011/12/saya-suka-freebies-ini-kerana.html

SiBudakKurus said...

done! http://kay-akam.blogspot.com/2011/12/saya-suka-freebies-ini-kerana.html hope bertuah dapat doodle free :-)

miss osixnine said...

dah join...


http://osixninemomia.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-suka-freebies-ini-kerana.html

Zar_ita J said...

akak suka SEMUA freebies di atas coz akak memang suka freebies yg Apit wat... sume comel2 belake =)

Fatihah Salleh said...

Join !! http://fatihahsalleh.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-suka-freebies-ini-kerana.html

masz86 said...
This comment has been removed by the author.
cerita best said...

pakjoe join segmen apit jemput terjah tau lg 1 pakjoe tekan churp2 apit http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/saya-suka-freebies-ini-kerana.html

masz86 said...

JOIN....

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/saya-suka-freebies-ini-kerana.html

NURE FARHANA said...

http://iamwonderfullsupergirl16.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-suka-freebies-ini-kerana.html

nurmujahidah said...

muja join and support pitt :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-suka-freebies-ini-kerana.html

49 said...

http://akukenangkaw.blogspot.com/2011/12/saya-suka-freebies-ini-kerana.html
JOINNNN! hhe

aziha ismail said...

abg apittt..da join niy link die
http://azihaismail.blogspot.com/2011/12/saya-suka-freebies-ini-kerana.html..hehe

atien said...

http://atienabila.blogspot.com/2011/12/saya-suka-freebies-ini-kerana.html

Afiqah Nabilah said...

join!
http://thecreativecraft.blogspot.com/2011/12/saya-suka-freebies-ini-kerana.html


Abg tak letak freebies doodle tarik tali dlm list ke?ni link die.

http://www.fizgraphic.com/2011/10/freebies-doodle-sweet-couple-tarik-tali.html

ratu zuleyqha said...

http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-suka-freebies-ini-kerana.html

IEYZARTD SYAHIEYR said...

saya join lagi di blog apit..

http://luahanhatiku92.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-suka-freebies-ini-kerana.html

Misya_mimie said...

http://mysterygurl97.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-suka-freebies-kerana.html

Mak Usu said...

Mak Usu nk ikot sekali.. :)

http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2011/12/saya-suka-freebies-ini-kerana.html

tunz said...

mama tunz join
http://tunzhotspot.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-suka-freebies-ini-kerana.html

Lyssa Faizureen said...

Waaa . tak dapat nak join dahh .semalam keluar . waaaa.. menangiss :(

Fateyha Purple said...

alaa... xsempat nak j0in! xda 0nline semalam... huhu... :(

fifipinky said...

alamak...t'lmbat plak nk join....huhu

syahirahfs said...

tak kisah la da tamat tempoh pun, tp ak still nak buat entry pasal segmen nih :)

http://syahirahmarodzi.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-suka-freebies-ini-kerana.html