Last updated!

08 December 2011

Cheque Dari Nuffnang dah sampai..Alhamdulillah

salam blogger kat korang semua..
apit nak story mory cket nie kat korang pasal cheque Nuffnang..
kan kat ENTRY SINI apit dah gtaw kan pasal email dr HSBC..
so tadi petang dah sampai cheque tue kat umah..
apit baru jer bukak sampul malam nie ha..hihi..baru balik umah..
kuar melepakkan diri jap tadi ngan kengkawan..
hmm ini adalah hasil dari pihak Nuffnang yang hensem lagi kacak bergaya..
tapi apit sedikit kecik hati dengan nuffnang sebab dah lama x bagi BE..
agak terkilan jugak lah..hmm Nuffnang agak kedekut ngan apit skang
tapi apa2 pown korang terbaeekk..dapat jugak cheque nie..
thanks kepada kengkawan yang selalu jengah2 ke blog nie taw..
tanpa korang, siaplah apit..korang banyak kasi support..
apit sangat2 hargai korang taw..nak tahu berapa RM?
tak banyak pown mcm korang..tapi alhamdulillah la..
syukur pada tuhan atas rezeki yang mencurah2 skang..
hmm okaylah korang..jumpa lagi..
thanks sebab sudi membaca..babai!

14 orang comel komen:

Original CikTeddy said...

wah..alhamdulillah

Leods said...

untunglaa dpt duit hjg tahun...hehe

fatin nabillah :) said...

Apit , kenapa Fatin dah lama letak iklan Nuffnang , tp sampai sekarang baru berapa puluh sen jaa --' hmm .

Cik Azizah said...

tahniah apit! untunglah..hehee

si ngokngek said...

hamboi,lumayan lumayan..
simpan buat kawen..kihkih


belanja aiskrim boleh?lalala~~

Phat said...

wah dah dapat phat tgh tunggu lagi ni dah cash out dah hehe

!! YaNa YassiN !! said...

untunglaaaah :))

shida'R said...

tahniah apit ^_^

Aida Omar said...

tahniah apit.. rezeki apit la tue. Alhamdulillah :)

MaYa MustWany said...

allhamdullilah.^^

Qaseh Qistina said...

tahniah2..kita pon baru dapat petang tadi..ehee

khairul said...

esok mai blanja aku apit !

Mymy Mushie said...

Apit , kalau nak cashout memang wajib ada account bank ke ? tak faham sangat laa ...

Azfa Norullah said...

Nak tanya dua perkara , pertama .. kalau cek Nuffnang tu .. contohnya macam dalam entry ni .. HSBC punya kan .. so , boleh ke kalau kita masukkan dalam akaun bank kita macam Maybank , RHB , Hong Leong .. yang tak sama dengan bank HSBC tu ?

Kedua, macam mana awak design blog awak ? awak design atau download template ? saya tengok macam awak design jer . Kalau boleh , tolong ajar saya sikit .