Last updated!

05 December 2011

Dapat Vector Dari Blogger Zarini Junita


salam blogger kat korang semua..
nmapak tak vector atas tue? nampak tak?
sapa tak nampak, ha ajal dah nak sampai lah tue..hoho
tue gambar apit yang telah divectorkan..cayalah!
pandai la blogger nie buat..korang nak tahu sapa?
jom kita terjah blogger nie dulu..
http://zarinijunita.blogspot.com/

header blog pown dah menunjukkan seni kan..
sangat2 kreatif lah akak nie..sukanya..
jom kita terjah blog akak tue beramai2..yeah..
makin banyak orang kreatif dalam dunia nie..
eh terlupa lak..akak nie pown salah seorang ahli dari
We Love Arts..kalau korang nak join pown boleh..
korang add group kitorang kat bawah nie okay..
Group We Love Arts
okaylah..setakat nie saja entry kali nie..
kepada akak, terima kasih sebab lukiskan vector apit..
sory sebab terbuat muka ganas..susah akak nak lukis kan..hihi
okay lah korang..papai..assalamualaikum..


7 orang comel komen:

SUFIANA1992 said...

cantik dan comel dia lukis...

Cik Rose Cute said...

Memang cntik vector tue...sebijik muka apit hehehe

khairul said...

cun daa

Zar_ita J said...

tQ Apit.... Apit suke, akak lagi suke!... xpe, muka cm ganazz tp hati baik.... muka ganazz tu yg wat lagi mencabar nk lukis vector tuh =)

Mira Adzlia said...

hehe..jeles la tgk org kreatif2 nih...huhu..bestnye...mmg sejibik vector tuh ngan real...^_^

ahsfantasy24 said...

Sangat cantikkk..
kreatif, teringin nak ada juga :)

1. Bila Gaduh, Kawan Juga Yang Dicari
2. Jom Sertai Bloglist ahsfantasy24.com 2012 !

smilenajah93 said...

pandainyaaa buat ~~