Last updated!

21 December 2011

Blin.gd Memang Boleh Dipercayai..Jom Join..



assalamualaikum korang..salam sejahtera..
entry sejak sehari dua nie asyik pasal Encik Blin jer kan
ramai jugak blogger2 tanya..blin tue menatang apa?
aipp tue bukan menatang..blin nie company pengiklan jugak la
lebih kurang macam churp-churp n says jugak..
camna churp-churp punya iklan? TEKAN SINI
kalau SAYS lak korang tengok SINI
tapi yang specialnya blin nie lagi tinggi dia bayar..
30 sen per klik..tak macam churp2 atau says..
dan yang specialnya..blin nie auto update bila org klik..
tak payah tunggu sejam atau 24hour utk update earning korang
before nie apit xnak promote lagi pasal blin nie kat korang..
sebab tak tahu blin nie betul tau tak..so sekarang dah terbukti
apa buktinya yang blin boleh percaya? cuba baca kat SINI
akak bee nie cashout awal lagi dari apit..2minggu awal rasanya
so apit maybe akan dapat dlm seminggu 2 nie..
sebab apit pown cashout pada November hari tue..
and blin pown dah anta email yang diorang dan proses
tak percaya? apit ada buat entry..baca kat SINI okay..
so memang blin nie senang nak menjana pendapatan korang..
lagi masyukk dari churp2 or says..nak join tak?
kalau nak, jom join k..TEKAN SINI jer..
tapi kalau korang duk hadap jer lappy 24jam..
apakata korang join SAYS ngan CHURP-CHURP
tak rugi pown..daftar pown percuma..tak pyh bayar..
DAFTAR CHURP-CHURP - SINI
DAFTAR SAYS.MY - SINI
DAFTAR BLIN.GD - SINI

6 orang comel komen:

mimi said...

give up gan churp-2...nak buka web churp-2 susah..len tenet dah laju pun tak boleh..grr

puanbee said...

wah laju dia kempen , tp syg blind tk de duit bayaran bila kita jd refferal kan haha

Natasya Assyira Mohammad Naim said...

betul tu. i hari first start pun dah dapat nk dekat rm10.00 beza gila dengan churp2 dgn nuff.

missYana said...

wah yana dah cuba dlm mse smggu dah dah rm20 hengget..tpi cmna cra mmbyaran lepas cashout nier yer..yna x der akaun bank2 tuh ada bsn jer hehhee bdk sklah lgi...dia hantar mllui cek x?

Cikgu Azim said...

sy pn bru jer daftar ngn blin.gd nih kemarin, smpai mlm td dah cecah rm20 ...memang laju gler naik. pastu nape ek die dh xnaik dah arini..sbb sy ade jgk suh mmber2 lain klik dri laptop yg lain n earning xbgnjak pun..nape ek?

Hafizzi Aziz said...

@Cikgu Azim : setiap iklan ada limitnya..perasan tak kat iklan tue dia ada tulis RM9.90/RM10.00.. ha limitnya takat RM10.00 jer..kena tunggu iklan lain lak..peace..