Last updated!

16 December 2011

Diriku Dah Tua..Sweet 22 Apit..


salam blogger dan salam sejahtera kat korang..
hari nie apit dah terasa tua dah..hoho..
hari nie bersamaan dgn 16 DISEMBER 2011..
dengan rasminya apit nak umumkan yang AKU SUDAH 22 TAHUN
hohoho..makin lama makin tua la plak..ingatkan makin lama makin muda
hmm thanks pada geng2 facebook yang dah wish my besday..
wish2 jugak..hadiah xkan xdak kot..kuang3..
kasi la hadiah kek ke..doodle ke..xpown benda NIE
huk huk huk.. apit nak buat hajat sikit lah kat blog nie..
apit harap n harap sangat dapat pekerjaan yang elok..
dimurahkan rezeki oleh ALLAH S.W.T..dipanjangkan usia..
jodoh yang ditentukan akan berpanjangan hingga akhir hayat
dapat kecapai kehidupan yang bahagia..dapat hepy2 dengan korang
yang paling penting sangat2, dapat buat doodle free lagi untuk korang
ek eleh suka lah tue..asal benda free jer, korang tersengih2 kan..
hihi..gurau2 jer..thanks ye pada yang dah wish..
thanks jugak pada blogger yang sudi buat entri khas nie..
jom kita tengok entri2 besday apit yang diorang sediakan..


pada yang belum wish, takpayah la wish..korang kasi hadiah pown dah cukup..betul tak? cepat cakap betull..hihi..
kuang kuang kuang..oh lupa lak..thanks kat mak yang lahirkan apit
mak memang terbaeekkk lah..thanks untuk hadiah mak bagi NIE
apit sayang mak sangat2 taw..lebiu2..mmmuuaaahhhh!
okay lah korang..nak kuar celebrate la japg..lapar kek!
jumpa korang kat secret recipe ye..babai!

38 orang comel komen:

Qiqi said...

Happy Birthday pakcikk :D congrate .

Ash Kyouhei said...

tak dek lah tua mana :)

semoga berjaya di dunia dan di akhirat ye bro Apit :)

MawardiYunus said...

happy besday der

Ah Long said...

haha pakcik apit da makin membesar. hehe. hope murah rezeki panjang umur apit ;D tq sudi letak entri along hehe ;) Ikhlas dari along :3 haha

~SchaaFeezaJajA~ said...

Heppy bornday :)

Nana afLs said...

hepi tua day apit! haha :p

K O R I E said...

hepi bufday hafiz!
tahun dpn dh 23 ;p

semoga anda dan blog terus success k

Nisa Greennnpanda said...

Hepi B'day apit~!!!
Tanjoubi omedetto~.. >_<
wah, dh 22 eh? beza 1 thn la kite, hehe...

CCICute Design said...

baca ni..

http://ccicutewatermark.blogspot.com/2011/12/e-p-i-besday.html

Iznie said...

happy birthday... :)

Miss Purple Ungu said...

slmt hari lahir apit...
smga pnjg umur, murah rezeki n cepat2 naik pelamin :)

sue sopian said...

happy birthday apit..smogfa pjg umur n murah rezeki.. :)

ahsfantasy24 said...

Happy Belated Birthday !

Lyssa Faizureen said...

Apit sudahhh TUA . Werkkkk :D

Honey Kumicky said...

Hepi befday 2 u..
hepi befday 2 u..
hepi befday 2 Apit..
Hepi befday 2 U.......

AYuNG said...

ewahhh..22, muda lagi nih...
have a gud day apit :)

Cik Rose Cute said...

Selamat Hari jadi Adik Apizzz hehehe

TiTi said...

hepi befday =) nanti buat doodle comel2 lagi okay, suka semua doodle yg apit buat, mmg kreatif :D

Are_Rull said...

nk wish jugak...hehehehe
hpy birthday apit!!
waaaaaaaaa terliur seh tgok kek kt atas tu..adoi...

Azhafizah[フィザ] said...

aminn..

khairul said...

muda lagi hang ni apit..hepy birthday

Bluewendy said...

hepi besday apit..=)

zeybubumoshiiyui said...

happy birthday brother Apit ^^v

gdsbnga said...

selamat jadi tua abg apit :D

diela yunyun said...

hepy bufday abg apit...may allah bless u

suha said...

happy birhdayy apit :]

Ms.Siti said...

muda lg tu.selamat hari lahir apit :)

//fatin.farhana said...

Eh , kita berkongsi tarikh lahir le . Hihi . Read this .

http://fatinsukasuki.blogspot.com/2011/12/today-my-birthday-d.html

May Allah bless you~

comot cimot said...

happy befday apit... =) like sangat ur blog... semoga panjang umo dan d murahkan rezzki... pape pown semoga ceria - ceria selalu....

Eyda Dania said...

happy buffday awk...

~ehh da 22 erk..mknenye..awk abg sye..hehehe..

myra ashrul said...

HAPPY BIRTHDAY APIT .
SEMOGA BERTAMBAH HENSEM . HIHI .

Fadhil Dyla said...

salam...
happy besday apit
^_^

Siti Sabariah Hashim said...

hepi bday gak...... thaks sebab bnyak ajar benda best2... apit buat la kontest.. huhuhu saya dah terlepas masuk kontest apit huhuuhu

3no gr33ny said...

selamat hari kelahiran buat tuan hamba! =)

Mak Usu said...

Happy befday apit..
Semoga Allah sentiasa melindungi mu..
Semoga panjang umur dan murah rezeki..
Good luck.. :)

Nur Hannah said...

Salam.. Wahh, Hepy Bufday :D Sorry lmbt wish :[ btw, May Allah bless ya ^^ heeee :3

Raisya Haris said...

Happy birthday bro :) May Allah bless you~

shida'R said...

HAPPY BEFDAY APIT SYG ^_^