Last updated!

12 December 2011

Shoutmix Percuma Akan Dihapuskan?



assalamualaikum kepada semua..
salam blogger dan salam sejahtera kat korang
sebelum tue jom kita tengok dulu something menarik di bawah
Ahhhh!! Tidakkkkk! Aku Taknak Sakit - KLIK

Sambut Tahun Baru dgn Tokoh Tercantik - KLIK
Nak beli Galaxy la..hmmm - KLIK
Reload Digi Percuma? Perghhh - KLIK
Berjalan kaki dengan Grand Livina? - KLIK
Perjalanan balik ke kampung korang jauh tak? - KLIK
Cara Nak buat Website Free - KLIK
korang dah tengk semua events menarik tue..bagus..
kita teruskan dengan topik2 kita tadi..shutmix nak stop?
dah takdak yang free ke? haah..betul tue..
start dari tahun depan iaitu tahun 2012, shutmix akan berbayar..
waaa...shutmix kena bayar pasnie..terpaksa lah guna cbox..huk huk..
korang boleh baca dengan lebih lanjut kat shoutmix korang..
nampak tak atas shoutmix korang ada 'Important Notice'
klik tue dan korang baca lah..dalam BI okay..
kalau tak faham..korang translate lah guna google translate
so camna rasa2 korang? nak guna apa pasnie? 
berikan komen anda..babai..

18 orang comel komen:

Mu Syuk said...

Fiz. camner kau buat kotak link churp2 tu? ajar ar cket~

✿Ummi Myra✿ said...

kite buat shoutmix sendiri la plak hehehhe

AfIsyAH DaRwiSh said...

Harap maklum ! Shoutmix blog saya telah ditukar ke Cbox ! sesiapa yng nak tukar boleyh pergi sini ------>http://www.cbox.ws/#

Percuma !tidak perlu bayar ! dan ia sama seperti Shoutmix ! Saya hanya berkongsi apa yng patut ! sekian ~

Ajiera said...

A'ahh, wuhh, Acano ni ? --'

◕berlygerly◕ said...

kita ad 2 cadagan . guna lah http://shoutcamp.com/ atau pun http://www.shoutbox.tv/ hanya berkongsi :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

KENA GET READY..

Izan Ishak said...

tak bershoutmix lah pasni... cbox aje lah...

ibnuismaini said...

Harap2 Cbox pun tak ikut jejak langkah ShoutMix yg matikan servis percuma dorang & tinggalkan servis berbayar shj.

http://ibnuismaini.blogspot.com/2011/12/tiada-shoutmix-percuma-2012.html

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

tk nak la guna kalau berbayar....nak bayar berukband bulan2 lagi pas tu shutmix lagi..alahai...kalau putry jadi CEO baru bleh gune kt....atoiiiii.....tinggal jejak kat komen jelah nantiiii

zila said...

guna cbox?

Mohd Noor Shawal said...

saya guna cbox lah kot...^_^V

Lynn said...

Apakah? knapalah dorang ni..kjp free jap byr..cili sorang2 kang..haishk..haha :P

Niel said...

sedeysedey=(

Koding said...

Lepas ni kita kena bisik2... x boleh jerit..

Anonymous said...

Ajarlah camne nak bagi duit says.my , churpchurp , meningkat. Wuuuuuuuu jealous nih :(

Nisa Greennnpanda said...

sy xkisah pun shoutmix nk hapus..sy ade shoutcamp..hehe.. ^_^

Az Meeda said...

lepas ni komen entri je lahh...

MaYa MustWany said...

baru hari ni dapat tahu dari mmber2 blog..petang tadi dah buat dah cbox,tapi tak letak kat blog.simpan sat.