Last updated!

13 December 2011

Freebies Doodle Warna Pilihan Blogger Lelaki

salam blogger pada korang..salam sejahtera..
okay apit nak kasi freebies kat korang macam biasa..
apit memang busy skang nie tapi luangkan masa jugak kasi freebies
memang dah sinonim dah blog apit dengan freebies2 kan..
so untuk mengekalkan kesetiaan follower2 blog nie..
apit akan kekalkan dengan freebies2 yang cntik cute miut utk korang
sebelum tue jom kita tengok apa yang ada kat bawah nie..

Ahhhh!! Tidakkkkk! Aku Taknak Sakit - KLIK
Sambut Tahun Baru dgn Tokoh Tercantik - KLIK
Nak beli Galaxy la..hmmm - KLIK
Reload Digi Percuma? Perghhh - KLIK
Berjalan kaki dengan Grand Livina? - KLIK
Perjalanan balik ke kampung korang jauh tak? - KLIK
Cara Nak buat Website Free - KLIK

okay..kali nie freebies doodle warna pilihan blogger semua..
oppsss..bukan semua..tapi lebih kepada blogger lelaki dahulu..
apit selau siapkan doodle untuk pompuan jer kan..
so apit buat untuk lelaki dulu..next freebies baru apit to gurl lak
kat bawah ada pelbagai warna pilihan..korang boleh pilih ye..





amacam kaum kaum adam sekalian? suka?
hihi..aku blogger biru..hampa lak? pilih jangan tak pilih..
korang boleh letak kat sidebar blog korang ye..
baru la blogger2 lain tahu warna2 feveret korang..kan sonang gitu..
okaylah..setakat nie saja nak kasi benda free kat korang..
jumpa lagi ye untuk freebies to blogger pompuan lak..
tunggu ye kaum kaum hawa sekalian..babai!

11 orang comel komen:

rATU bIDADARI cHENTA said...

tok ape nie ape?actually kegunaan benda ala nie xtau pon..huhuhu

Lea Isnawi said...

amek freebies apit lagi. thanks ye =)

merahitujambu said...

ada laki minat pink eh..=p

ahsfantasy24 said...

Comel !
Nanti nak tunggu yg gurl laa ;)

poohrist said...

comel sangat..
tak sabar nak tunggu yang girl freebies nya..

.nora. said...

kenapa blogger oren tue kaler merah? kali nie tak amik pape sbb untuk laki kan. hehe!

atien said...

http://atienabila.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-cool-pilihan-ku-2011.html

Cik Zety said...

hoho, menarik :)

Hanis Afiqah said...

blogger pink ! <3

BlueiceButterfly said...

~geng blogger biru..hehe :P

wanie said...

Salam , minta izin nak ambik ye :)