Baca Entry Latest Nie Jugak!

11 December 2011

Gempaq Autoshow / Audioshow 2011 Bersama Gilamodified

salam blogger kat korang semua ye..
apit nak story mory cket pasal Autoshow petang semalam..
gempak giler sioottt..memang best lah..
Autoshow/Audioshow nie dianjurkan oleh bro khairul kita..
alaa bro gilamodified.blogspot.com..xkan korang xkenal..
gila gempak siott..kat atas tue gambar2 apit pilih random jer..
sebenarnya ada banyak g gambar keta stylo mylo..
alaa kalau nak tgk gambar stylo mylo lagi..klik bawah nie ha..
http://gilamodified.blogspot.com/
events nie memang dijemput oleh bro khairul kita nie..
banyak dah bro nie ajak g autoshow dia..tapi x sempat..bz..
so tadi petang try jugak luangkan masa pergi usha2 tgk..
event nie kat Autocity Juru, Penang..1st apit pegi area tue..
naseb baek tak sesat..kol bro khairul tanya kat mana..huh..lega..
sesampai jer terus mata duk cari bro nie..tapi dlm 5saat jer..
terus beralih pandangan kat keta2 yang gempak bangat..
pastue secara tetibanya ternampak bro khairul tgh bagi markah..
dia juri taw..jangan buat men ye..tengok gambar bro khairul bawah nie
tak dinafikan aku jumpa bro nie sat ja..tak sempat..
al maklum lah..dia kan juri..bz ambik markah tue..
so segan nak kacaw lah..hihi..takpa bro..bagus2..best bro..
hmm kalau korang nak tangok keta hebat2 lagi..
jom kita terjah blog beliau..terbaekkkkk...serius best!

6 orang comel komen:

Lyssa Faizureen said...

Wowwww . GILA HEBAT lah !!

Husna said...

Pehh, mantap gilerr kerete2nyee! wlwpon kitee nih agak 'ayu' tapi bab krete mcm nih mmg meleleh jgak air liur klw tengok!!! tapi kalau tengok gadjet2 hebattt sekali dgn airmata pon meleleh.hahaha..

papepon, terbaeeekkkkk ah! ;D

tunz said...

wah mama memang hari2 masuk blog khairul ni..memang power keta2 n moto yg ada kat blog tu...

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

wowwwwwwwwwwwwwwwww hebat......

AYuNG said...

waaaaa....dpt p sana ker?
kompom meriah kan, jelez2...:)

khairul said...

TQ Apit..x sempat nk lepak skali ngan hg aritu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...