Last updated!

20 December 2011

Jom Ramai-Ramai Melancong Ke Langkawi

salam blogger dan salam sejahtera kat korang..
okay apit nak promote sikit blog Langkawi nie..
blog nie merupakan blog satu company kat Langkawi..
owner blog nie mintak buah fikiran apit utk design blog dia..
100% blog tue adalah hasil dari design apit..semuanya..
korang boleh terjah2 dulu blog dia kat bawah nie okay
tak rugi kalau follow blog nie..sebab senang korang nak bercuti nanti
http://holidayssweet.blogspot.com/
cantik tak header blog langkawi tue? hihi...
blog nie banyak menawarkan pakej2 percutian utk korang
travel & tour banyak yang disediakan oleh company nie..
mana la tahu cuti2 sekolah nie nak pergi bercuti kan..
tapi tak tahu nak bercuti di mana..apakata datang LANGKAWI
apit jamin sangat berpuas hati dengan pakej2 yang ditwarkan

KLIK GAMBAR UNTUK TUMBESARAN GAMBAR
(SEMUANYA DIDESIGN OLEH FIZGRAPHIC)

sangat berpatutan dari segi harga, servis dan lain2..
kalau korang jumpa owner dia, cakap jer apit rekemen..
kalau korang nak tengok dari company mana..
korang boleh usha di menu page COMPANY blog tue
kalau nak tengok tour & travel dan pakej pown ada..
ha yang paling special, korang tak payah pikir2 nak sewa kereta
okay, company MRP ini gak sediakan perkhidmatan kereta sewa
bukan saja kereta, tapi van dan jugak kereta jenis MPV..
harga pown sangat berpatutan..korang boleh cuba..
korang nampak tak floating button kat tepi blog tue?
korang akan terus ke website dari logo2 tue masing2..
apit hanya ikut perintah owner dari blog tue..so apit hanya ikut..
hmm kalau korang berminat dengan pakej2 company tue..
korang boleh terus ke page BOOKING untuk booking..
ia sangat2 memudahkan korang..kan kan kan..
okay lah korang..itu saja yang apit nak promote untuk blog nie
apa salahnya kita bercuti utk rehatkan fizikal dan mental kita kan
ajak mak ayah, kawan2, saudara mara, kita serbu LANGKAWI..
okay korang..babai..assalamualaikum..

8 orang comel komen:

eszyamin said...

rindunya langkawi....mangrove je yg x dpt buat lagi..yg lain semua dah..

Hanif Farish said...

bro, aku baru aje balik dari holiday di langkawi. this place awesome sgt. okey thanks ur info coz maybe aku mahu ke sana lagi :)

Aimee Mahmood said...

thanks 4 this ya (:

puanbee said...

wah bestnya akk dah tengok semua ..

anticristo said...

hahaha...
ada komisen ka ni???
kalau komisen byk mintak la nanti travel kite dibawah tajaan penuh ek...
hakhakhak...

ahsfantasy24 said...

Rindunya nak ke langkawi lagi,
kalau ada kelapangan ingat nak terjah
lagi ke sana :)

Nisa Greennnpanda said...

isy..bestnye..nk gi langkawi, huhu~..

Anonymous said...

MAWADDAH TOURS would like to take the oppurtunity to wish Salam Ramadhan to all Muslim.

In conjunction with this, MAWADDAH TOURS is currently having the AIDILFITRI Promotion (PROMO CODE - ADFT12) for most of our packages in Malaysia or out of Malaysia.

Validity of promo package : 19July 2012 - 31 March 2013
Booking period : 19July - 16 sept 2012

Only 30% deposit for you to entitled to the promo rate!

Some of the destination:
1. Malaysia - Redang, Perhentian, Tioman, Port Dickson, Langkawi & many more...
2. Indonesia - Medan, Jakarta, Bandung, Bali, Bukit Tinggi
3. Korea - Seoul, Jeju
4. Australia - Gold Cost
5. Vietnam - Ho Chin Minh
6. China - Guangzhou, Kunming

Lots more destination for you to discover from budget till VIP category. Let us assist you on your next trip for unregret price & services! Do not hesitate to contact our promo team for further information on the promotion.


Thank you and have an unordinary holiday with MAWADDAH TOURS!
May contact our direct person incharge Ms. Sabrina +60132702887
or email us all the details at mawaddah_tours@yahoo.com