Last updated!

15 December 2011

Tempahan Vector illustration Flohasella Family #10

Mission Impossible di SINI
salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..
korang nampak vector atas tue? vector tue akak tieha punya..
akak nie tempah kat apit untuk vectorkan gambar family dia..
nak bebel cket pasal lukis gambar nie..
yang paling susah nak lukis kat tudung akak tue n corak baju..
perghh..memang mencabar kewibaan jugak lah..
hahahaha..mana taknya..korang tengok sendirilah..susah tue..
hmm mula2 time start lukis tue mcm tak jadi jer n nak give up..
tapi lama2 lukis..makin menjadik and go on jer draw..
lastly jadik macam kat atas tue..okay tak korang?
banyak dah vector yang apit dah lukiskan untuk akak tieha nie..
kalau korang nak tgk, korang boleh tgk entry2 kat bawah nie



kalau korang nak tempah jugak..korang boleh tempah kat apit
korang roger2 jer apit kat facebook okay..
okay lah korang..itu saja untuk entry kali nie..jumpa lagi...babai

5 orang comel komen:

nasha sanza said...

cantiknya..apit nie pandai la lukis2 nie..

anis said...

abg fiz nak tya mcm mna nak buat
header gerak2.

~Tieha~ said...

mmg perfect sgt2 kali ni... cm pkai software jer.... thanx apit... tp wit x byr agi..hihihi..akak dh kim wit kat opismate soh bank in kn.... 6t dy dh bank in akak inbox kat fb k.....

Nurul Ain Atikah said...

comelney. nak try rasenyer.

Nurul Ain Atikah said...

comelney. nak try rasenyer.