Last updated!

24 September 2011

Buffered Earning Ke-8 Dari Nuffnang

salam blogger kepada semua..haiii...
hmm mood tengah sonok nie..hahaha..
tadi pagi dapat BE dari Encik Nuffnang wey!! (satu jer)
satu pown okay la wey..korang ada? hahaha..(terlebih suda!)
hmm nie BE ke-8 dari Encik Nuffnang..wah wah wah..
mau tak hepy..hihi..lama gak la Encik Nuffnang tak bagi BE kat apit..
semalam BE ke-7 dan jadi Metered Earning, so digantikan dengan BE baru..
alhamdulillah..rezeki nie..syukur2..amin..
BE yang apit dapat nie adalah..jeng3..jengok bawah nie..


sekali dapat Maxis iPhone 4 raya LR daa..sempoi2..
so korang tue jangan datang jengok2 and amik doodle jer..
ringan2kan jari jemari tue klik2 apa yang patot ye..sedekah..
tapi bukan paksa pown..seikhlas hati anda lah ye..

mesti korang nak taw camna nak dapat BE nie kan (pada newbie)
korang usha tips-tips yang apit dah share kat blog nie..
rajin2 la belek..yang penting usaha..taw3..
sebenarnya baru 2 hari lepas mengadu kat kawan blogger apit SHIDA..
ngadu kenapa Encik Nufffnang dah tak bagi BE kat apit..
shida suh anta ticket kat Encik Nuffnang..so apit antar lah..
cara nak antar ticket kat Encik Nuffnang >> KLIK
keesokkan hari tue Encik Nuffnang reply then hari nie dapat BE..
baik hati sungguh Encik Nuffnang nie kan..ayoyo..
terima kasih jugak kat Shida sebab ajar apit pasal nuffnang..
TERIMA KASIH NUFFNANG!
TERIMA KASIH SHIDA!


15 orang comel komen:

salwaismail said...

untunglaaaa! :D

shida'R said...

syok la demo dpat BE ..hehee..tahniah apit ^_^
shida pun ada satu jer BE ngah running nih yahuu....heheee ;)

Cik Azizah said...

tahniah apit! jijah pon baru dapat pagi tadi..syukur kan..

Miss Purple Ungu said...

waa..tahniah apit
bile la nk dpt BE gak hehehe ;)

Halimatun Sa'adiah said...

tahniah...jealousnye org dpt BE neh..

DylaDola . said...

Untunglaaaa ! Tahniah XD

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

wah!!!
bez seyh!!
fa pun baru ade 12 be jea tw...
adeh..

klik alreday...:)

Dinie Aainaa said...

untunglah (:

miratun madihah said...

tahniah tahniah :)

Ary said...

tahniahlah apit...kim salm ngan encik nuffnang tu...sampai ati encik nuffnang tu x pedulikan akk..waaa...

SoutulMujahid said...

aku memang noob giler pasal nuffnang ni. aku x tau apa tu BE, apa tu metered earning. apo kobondo tu???

echa takashimaya said...

ok boleh kumpul duet kawen lepas ni ye :) hahahha.

farhan said...

apsal aku tak penah dpt BE lagi..mana adil ni

Nurfaizzah Rahim said...

Best nye!! nak buat jugak ^^ hkhkhk

Anonymous said...

I couldn’t resist commenting