Last updated!

06 August 2011

Buffered Earning ke-7 dari Nuffnang

 salam blogger kepada semua..selamat berpuasa pada Ramadhan ke-6..
alhamdulillah masuk hari nie sudah 6 hari kita berpuasa..
tak lama lagi kita raya lah kan..yeaa..puasa bagi penuh baru raya taw..
sapa puasa penuh apit nak bagi duit raya..>> KLIK
okay entri nie khas untuk Encik Nuffnang yang kacak bergaya..
al kisahnya bermula begini di sebuah bilik yang serabut..
selepas menerima banyak pengunjung ke blog nie..
ia gara-gara doodle yang apit buat semalam tue lah..ramai yang datang bagi komen..
seronok-seronok..ahh whatever lah! balik topik asal..
apit buka akaun nuffnang..check la di earning..wah! ada BE..
tapi hanya 1BE..oka la dari takda kan..happy..BE apa ye?
apit dapat DiGi Blackberry Bundle Prepaid LR..
tak caya? ha tengok bukti kat bawah nie taw..amboih tak caya lak dia..


so selepas nie kena up trafic balik lah nie..baru masyukkk..
terima kasih Encik Nuffnang..dah la kacak..macho..comel..cute miut..semualah..
sebelum tue macam biasa..setiap entri nuffnang akan ada nama cikgu apit..
sapa cikgu apit ye? siapa lagi kalau bukan cik Shida kita..
sapa tak kenal aku ketuk-ketuk kepala korang..hahaha..
dia banyak menolong apit taw..dari apit bermula dari bawah sampai sekarang..
terima kasih shida..jasamu akan ku kenang okay!
ha sebelum tue..korang nak tengok doodle terbaik tak? >> KLIK


14 orang comel komen:

~AmyLiana86~ said...

nape susah sgt nk baca blog nie..terpaksa highlight bila nk baca...tahniah dpt be..

hakimfaridzul said...

tahniah! :)

~AmyLiana86~ said...

dah babis loading dha..baru leh baca..heheh..taun lepas dpt byk be tp taun ni baru dpt 9.papepun ttp bersyukur...skrg ni xde be lg..huhuhu

mr & mrs ash said...

apit...nk mtk tlg boley....
blog sy kan bila bkak page je naik yang ni

A username and password are being requested by http://www.wikistreetfood.com. The site says: "overload"

cmna nk wat ek apit??bley tlg x???
plsss
=)

cik tikah said...

tahniah. cik tikah punya duit nuff x smpai lagi RM15 :(

diana said...

amyliana...
sama la..
buka blog ni keluar putih je..
kenapa apit...

inche hlovate said...

inche nuffnang memng terbaik

shida'R said...

patotlah putih je loading xabih hehe..mekaseh dear backlink ke blog shida n tahniah usha kamu dah nk nmpak tu..chaiiyokk..leh blnja bbuka pas ni kan hehee ^_^

nashanadz said...

setiap entry nuffnang mesti ada nama apit? camne tu? cecite cecite tak paham ni hehe

echa takashimaya said...

nak duet raye!nak duet raye!

miss lyzeer said...

tahniah..miss pun baru dpt BE tu jugak =)

amir aizat said...

tahniah

sara zainol said...

wahh, dpt duit raya dr en. nuff.. hehe btw taniah ye.. :)

alif haris said...

cegu shida memang hebat hehe :)