Last updated!

04 June 2011

Nuffnang Bagi 3 BE Sekaligus

salam bloggers kepada kawan-kawan..
hari ini apit terasa terkejut dan gembira sekali..
wah..wah..wah..tengok tajuk entri la..hihi..
buat pertama kalinya menerima BE dari Encik Nuffnang..
bukan satu, bukan dua, tetapi 3 sekaligus BE dari Encik Nuffnang..
bukan apit nak cakap kosong okay..lihat bukti nie..

happy nya hari ini..3 BE sekaligus..menarik..
alhamdulillah..mari kita tengok BE apa yang apit dapat..

1. Nestle Drumstick Almond Thrill (Grapevine)
2. DiGi Super Reload Youth LR
3. Taylors University Open Day June 2011 SS

syukur alhamdulillah..tersangat-sangat terima kasih kepada Encik Nuffnang..
DAN tidak lupa kepada sahabat blogger apit yang tersangat-sangat baik hati iaitu saudari Shida sebab banyak memberi nasihat dan tunjuk ajar kepada apit..sebelum ini memang apit nak give up dah sebab belom terima apa-apa dari Encik Nuffnang..
tetapi shida lah yang suruh bersabar dan memberi tunjuk ajar seperti sentiasa update survey, menghantar ticket kepada Encik Nuffnang dan macam-macam lagi lah..
so ini lah hasilnya..tersangat-sangat terima kasih tau shida..
shida banyak membantu apit selama ini..
kalau shida nak apit tolong apa-apa bagitahu ja apit okay!
Mungkin juga BE ini diterima apit selepas apit membuat backlink kepada Encik Nuffnang tempoh hari..sukanya..bagaimana apit buat? klik sini..

kepada Encik Nuffnang, terima kasih sangat-sangat..
nanti bagi la BE banyak-banyak lagi okay kepada belog ini..
hihi..ayat membodek nampak..kih..kih..kih..

Salam by Hafizzi Aziz

23 orang comel komen:

Rozuan Ismail said...

pergh.hebat!3 sekaligus.nak 1 boleh?

Reen Rostarizam said...

betul tips tips otai nie memang berguna! reen pun dpt 3 BE bulan nie...walau baru start berbelog..tapi kalau ikhlas dn berusaha insyaallah dpt kan :)

shida'R said...

alhamdulillah apit..shida tertunggu-tunggu je bila lah apit nak dapat BE,akhirnya taadaaa....3 BE skaligus,alhamdulillah..teruskan amal pe yg dipraktik kan selalu ok hehee..tahniah sekali lagi! syukur!

CikYana(",) said...

Tahniah apit dpt 3BE sekaligus
Pasni leh r blanje yana :)

Lissa said...

wahh.bestnyer...pesal lisa tak dpt2 lagi BE dari bulan 3 aritu. sedihhh:(

Amira Chan said...

Tahniah! hahaha

Lieyda said...

adoii best la dia. jeles ni jeles

Hafizzi Aziz said...

@Rozuan Ismail : nak satu? boleh2..hihi..share2..

Hafizzi Aziz said...

@Reen Rostarizam : dpt jugak? alhamdulillah..hihi..bes kan..

Hafizzi Aziz said...

@shida'R : alhamdulillah..semua nie berkat tunjuk ajar shida la kat apit..thanks sngt2 taw..akan terus menerus mempraktikkan cara2 yang shida gtaw..thanks..

Hafizzi Aziz said...

@CikYana(",): boleh2..nak apit belanja apa? hihi

Hafizzi Aziz said...

@Lissa : xpa2..kena sabar..macam apit..

Hafizzi Aziz said...

@Amira Chan : thanks amira..hihi

wahida idris said...

waahh. bestnya.

anieysayangkamoo said...

aniey susah sangat nak dapat BE .. hak2 .. sekarang ade 75kupang je dlm acc .. :D

apit ajar laa ~

CikYana(",) said...

Yana nak ferrero rocher :D
Boleh?

Hafizzi Aziz said...

@wahida idris : bes sangat2..hihi..

Hafizzi Aziz said...

@anieysayangkamoo : apit antar ticket kat nuff hari tue..pastue dapat..

Hafizzi Aziz said...

@yana : boleh belaka..hihi.

AZTIQAH said...

mcm mna nk thu kita dpt BE ker x??
ehhe

Hafizzi Aziz said...

@AZTIQAH : kalau nak tahu,bukak akaun nuffnang kita,ada bahagian earning,kalau ada column Buffered Earning,,ha itu la BE,,taw2..bawah tue campaign..k!

Lyza Qayudonajew said...

apit .. cm ne nk sign up NUFFNANG niey ? npe dy mntk no I/C lagi ? xde effect ke pkay nuffnang ??

Hafizzi Aziz said...

Lyza Qayudonajew : sign up just ikut step ja.. xdak efect apa pown.. blogger otai yang dpt beribu2 sebulan rilek jer taw..try la..bes..