Baca Entry Latest Nie Jugak!

07 June 2011

BE Keempat Dari Nuffnang

salam bloggers kepada kawan-kawan..
apit harap semuanya sihat-sihat..
jangan demam-demam atau mempunyai sakit..
jagalah dan sayangilah diri anda..

hari ini apit online blog awal sedikit dari hari-hari yang lepas..
saja ingin melihat dashboard dan membalas komen pada entri..
dan apit membuka juga akaun Nuffnang seperti biasa untuk melihat traffic..
kemudiannya terdetik di hati untuk melihat EARNINGS..
Alangkah tersenyum riangnya hati pada Encik Nuffnang..
tapi kenapa? cuba story sedikit kenapa..
kawan-kawan lihat kat bawah ini okay!


BE (Buffered Earning) yang keempat! Betul ke tidak nie?
BE ke-4 ialah Digi Opera Mini 2 LR..
wahh..tidak disangka-sangka Encik Nuffnang bagi lagu BE kat apit..
mana tidaknya, apit rasa Encik Nuffnang baru sahaja bagi BE kat apit..
3BE sekaligus pulak tue pada 4hb JUN 2011..
and then pada 7hb JUN 2011 dapat lagi satu BE dari Encik Nuffnang..
hanya dalam masa 3hari sahaja Encik Nuffnang hadiahkan BE lagi..
syukur alhamdulillah..rezeki mencurah-curah..
rezeki jangan ditolak, maut jangan dicari..
Encik Nuffnang tersangat-sangat baik hati dan pemurah..

Apit tidak pernah lupakan tunjuk ajar kawan bloggers apit..
Dunia Biru Shida yang banyak memberi tunjuk ajar pada apit..
kepada shida..thanks sangat-sangat..banyak-banyak terima kasih..
apit akan sentiasa dengar apa sahaja tip2-tips yang diberikan olah shida okay!
dengar, praktik, amalkan dan bersabar..shida kan..
kepada Encik Nuffnang pula..rajin-rajin bagi BE lagi okay..
hulurkan bantuan, ringankan beban..
apit sangat-sangat bersemangat untuk menulis blog lagi..

Salam by Hafizzi Aziz..

29 orang comel komen:

solomolo said...

wah...
best tue...
ngah tunggu BE dari Nuffnang...

Belog MTT said...

Wah bestnyaaaa...

Lieyda said...

nak jugak

CikYana(",) said...

Jelesnyee
Yana da anta ticket kt nuffnang
Xdpt2 pun BE :(

Hafizzi Aziz said...

@solomolo : hihi..bes2..terkejut pown ada nie..kih3..

Hafizzi Aziz said...

@MTT : bes sangat2 kakak!

Hafizzi Aziz said...

@Lieyda : nak jugak? haa..p bodek encik nuffnang yang baik hati tu cepat..hihi..

Pure Lily said...

BE tu pun eden tataw menatang ape..hik2

Syahirah Suhaili said...

wauu!
bruntung nye apit..ehehe..
adiela baru nak bjinak2 ngan nuffnang nie..hehe
happy for you :D

asfz lily said...

wah..bestnya...dah cashout leh lah blanje asfz nanti..hik3 =)

Hanis Atikah said...

Taniah bro.. !!!

Rozuan Ismail said...

banyak dapat BE ye,huhu

wan_cikgumuzik said...

thniah..!! aku pon baru dapat nihh.. dua BE serentak.. huhu...

shida'R said...

alhamdulillah..syukur hehhe^^

puanbee said...

tahniah ..rezeki kan apit ..

MJ said...

tahniah dapat BE

Hafizzi Aziz said...

@Pure Lily : Buffered Earning..apit pown xtaw sangat..hihi..

Hafizzi Aziz said...

@Syahirah Suhaili : thanks taw..xpa,,berjinak2 dulu ngn nuffnang nie okay!

Hafizzi Aziz said...

@asfz lily : boleh saja..hihi..nak belanja apa?

Hafizzi Aziz said...

@Hanis Atikah : thanks hanis!

Hafizzi Aziz said...

@Rozuan Ismail : boleh la..baru nak berjinak2 kan..hihi..

Hafizzi Aziz said...

@wan_cikgumuzik : tahniah bro!

Hafizzi Aziz said...

@shida'R : alhamdulillah..hihi

Hafizzi Aziz said...

akak : haah..rezeki kak..alhamdulillah..syukur2..hihi..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tahniah....

=)

terataiflowerz said...

nak jgk..tp cm ne?

Hafizzi Aziz said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr : terima kasih..jangan lupa klik2..hihi..

Hafizzi Aziz said...

@terataiflowerz : ikut saja step2 nuffnang bagi..then bersabar banyak..taw2..

♥ norlida ramli ♥ said...

waahhh..tahniah dpt=)
idanye x pnh dpt g..hahaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...