Baca Entry Latest Nie Jugak!

05 July 2011

Buffered Earning Nuffnang Ke-5 dan Ke-6

salam blogger kepada semua blogger kat Malaysia dan luar negara..
so amacam hari nie? sihat ke sakit? hope semua sihat okay!
entri kali nie pasal Nuffnang lagi..tengah mood happy nie buat entri..
kenapa happy? why? why so serious kan..
meh nak story mory meh (sambil senyum-senyum)

semalam sebelum nak tido sempat apit mencapai lappy Vaio apit nie..
so bukak lah blog nak tengok komen dan membalas komen..
pastue terasa nak usha la akaun Nuffnang..yela 3BE tengah running kan..
nak tengok dah matang ke blom salah satu BE tersebut..
so salah satu dah jadi ME jugak..iaitu Digi Opera Mini 2 LR..
so 2BE dah jadi Metered Earning..alhamdulillah boleh tahan jumlahnya..
walaupun ia tak sebanyak blogger otai kat luar sana tue kan..


then pagi tadi bangun tido buka akaun Nuffnang lagi sekali..
dalam otak pown berlegar legar persoalan dapat atau tak BE lepas nie..
bukak bukak ja bahagian Earning Nuffnang..terkejut dan happy sekali!
kenapa? Nuffnang bagi lagi 2BE..alhamdulillah..seronok sangat..
ingatkan kena tunggu semua BE jadi ME baru kena tunggu dapat BE lagi..
tapit tengok-tengok dapat lagi 2BE walaupun ada lagi 2BE tengah running..
BE kali nie adalah DiGi DEP Handset Bundle LB dan Berita Harian Online Treasure Hunt LR..
cuba tengok kat bawah nie ye kawan kawan ku sekalian..

 wah wah wah..excited gila kot..yela tak sangka Nuffnang bagi lagi..
alhamdulillah..terima kasih Encik Nuffnang yang kacak bergaya mutu keunggulan..
hihi..bodek lagi..mana taw kot dapat BE mahal ke lepas nie kan..
so kepada Encik Nuffnang, terima kasih sangat sangat taw..
baru la bersemangat sikit nak berblogging lepas nie..
dan tak lupa juga kepada Shida yang banyak bagi tips kat kita semua pasal Nuffnang..
apit amalkan tips yang Shida bagi..tengok hasilnya..syukur..
 belum campur dengan BE tengah running lagi tue..

 

walaupun tak la sebanyak orang lain,apit tetap bersyukur..
so kepada sesiapa yang belum dapat BE dan teringin nak BE..
amalkan lah tips yang apit sediakan dalam blog apit nie okay..
SELAMAT MENCUBA!

Salam by Hafizzi Aziz

16 orang comel komen:

shida'R said...

tahniah dear, hehe..shida lak yg xdapat pape lg nih hhaaaiihhh hehhe..

nnt blnje shida MCD ok x?? hehee ^_^

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

Untunglah awak ni... saya pun takde pe lagi.. :)

boleh saya mntak tlg untuk komen entry ni? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

saya masuk GA CONTEST yg memerlukan your Free Comment :) Thx a lot

CiK PurpLe PinkyPuff said...

wooo..bestnyer! cp baru dapt 2hengget jer..:'( apit, nak mintK tolong:) klik>>>Bah, tolong dulu komen Entri ni Bah..:)

Amalina said...

Untunglah dia :) Belanjalah makan, haha

Hafizzi Aziz said...

@shida : thanks kat shida jugak..
McD ja? bereh..hihi..

Hafizzi Aziz said...

@Truely Aimie Diyanna Benignant : rezeki kan..nanti awak pulak la tue k..dah komen dah..good luck!

Hafizzi Aziz said...

@CiK PurpLe PinkyPuff : lama2 banyak la tue..sabar2.. apit dh komen entry tue..goodluck!

Hafizzi Aziz said...

@Amalina : boleh2..xdak hal..agih2..hihi..

sarah mohamad said...

tahniaaaah. banyak nye BE :D selamat berblogging :)

Hafizzi Aziz said...

@sarah : selamat berblogging utk kamu jugak..

Azhafizah[フィザ] said...

semart!gudluck!

yudee said...

good info tpi nuffnang blum sampai di indonesia yah?

alif haris said...

wohohoho .. boleh blnje aku ni apit .. hehehe :D

alhmdllah murah rezeki tu ^^

Hafizzi Aziz said...

@aliff aziz : boleh2..blnja McD nanti..hihi..alhamdulillah bro..

alif haris said...

haha gurau je bro.. aku tak mgharap pn..tp klu blnje btl pn pe slhnye hhaha:D

eh apit, BE tu salunye bape lama die running kt blog kite ??

Hafizzi Aziz said...

@aliff haris : hahaha..ada rezeki ang,smpai la McD depan umah ang..hihi..

BE nie x tentu..kdg2 ikut trafic,kdg2 ikut tempoh kempen iklan tue..
aku pown xtaw sangat bro..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...