Baca Entry Latest Nie Jugak!

18 May 2013

Special Giveaway by Syazlia & Diana

Assalamualaikum w.b.t

Memang dah menjadi lumrah tengah-tengah malam nie aku suka  cari GA atau segmen atau contest untuk aku join disebabkan waktu-waktu camnie lah senang aku nak blogwalking. hahahaha. Okay sapa nak join boleh klik banner kat atas tu dan join. Hadiah awesome wey. 

Boleh pilih 2 hadiah!! Awesome!!

APIT PILIH HADIAH :
1. Topup RM10 by Mysara
2. Novel by Anis

JOIN --> TEKAN
HADIAH --> TEKAN


5 orang comel komen:

Kisah Si Dairy said...

selamat menjoinkan diri ye...

Sukma Haron said...

Good luck Apit...

Dianaa said...

Terima kasih sudi join Special Giveaway by Syazlia & Diana.
FD dah update senarai peserta
http://www.fatindiana.com/2013/05/senarai-peserta-special-giveaway.html
Jemput blogwalking sementara nak tunggu pengumuman pemenang.

Oh ya, ada tambahan untuk like page tau. Nanti tengok semula entri
http://www.fatindiana.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana_17.html

Semoga berjaya! ^^v

psstt, nanti letak 2 pilihan hadiah yg abg Apit nak kat entri tau :)

Ieyra Ghani said...

dari segmen yg sama ^^
http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

Cik Bella said...

jom follow bella sambil join GA yang ohsom ni ! ^^ banyak hadiah ^^
http://nabieliela.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...