14 May 2013

Simple GiveAway Bintang Mencari Cinta By Cik Akak

Assalamualaikum w.b.t

Amboiii cik akak kita buat Simple Giveaway. Nasib baik la aku perasan Giveaway nie. Tu pon nampak kat bloglist yang dah join. So cik akak nie banyak support aku, so turn aku plak la nak support cik akak sebab memang kewajipan kita sebagai blogger support antara satu sama lain. So cik akak nak entry yang kreatif-kreatif memang apit tak reti cik akak ooiii. Design boleh gagah, kalau penulisan, failed! Hahahaha. Apa-apa pon, gud luck kak! 

JOIN CEPAT! --> TEKAN

tag member blog : 

Tamat : 17 MEI 2013


7 orang comel komen:

naomei said...

Alolo dik..tak pe...penulisan kena seimbangkan hihi....:)...kalau soal cinta nie...memang semua tak modal kan....hahaha...terbaik lah adik join cik....makseh...ye dik :)

Cik Nor said...

gud luck...

Anonymous said...

gud luck :)

Sukma said...

GOOD LUCK APIT...

naomei said...

Cik akak cinta datang menghantar link peserta GA cinta.....

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-simple-giveaway-bintang.html


Semak link...jangan lupa BW rakan2 yang lain...semoga berjaya memikat hati cik akak dengan ayat-ayat cinta tu...hihi

Unknown said...

Selamat Berjaya :)

Cik Hijrah said...

good luck :)