Baca Entry Latest Nie Jugak!

16 May 2013

Freebies Doodle Hari Guru | Ustaz


Assalamualaikum w.b.t

Sory wey lambat buat doodle ustaz untuk Hari Guru 16 Mei 2013. Aku takdan nak buat doodle ustaz nie. Hihihi. Duk kalut ngan keja lain. Hahahaha. Takpa, prepare siap2 doodle nie untuk tahun lepas lah senang. hahahaha. Sebelum nie aku dah buat doodle cikgu perempuan SINI dan doodle cikgu lelaki SINI. Kat bawah nie plak doodle ustaz lak sempena Hari Guru 2013. 



15 orang comel komen:

Nao Mei said...

cik akak mintak warna purple tu..hihihi :)

hazdnul shafina said...

comelllnyeeeeeeeeeee :D

Ukhti NurliyanaZulkifli said...

Subhanallah comel je ustaz nie! :)
:)

saya pun ada bljar buat doodle tapi tak pandai sangat... guna tool sai pon jadi kepala saja..

guna excel je.

photoshop mmg tak la

Sukma Haron said...

ahlan wa sahlan....

Cik Fiza Comel said...

omeyyyy :D doodle ustazah ? xde ke ? hihi

Emas Putih said...

kenapa ustaz dia ni tebal kening hahahaha

DIARI FARISHA said...

guru a.k.a ustaz!comel

Cik Fie said...

subhanallah . hensem . hihi :)

Anonymous said...

saya gunakan doodles awak ni dalam Alat bantu mengajar saya. alhamdulillah students saya suka terutama doodles muslimah awak. sampai ada yg jatuh cinta kecomelannya :D syukran

Anonymous said...

salam admin, saya mohon copy gambar ye.. nak sertakan dalam risalah saya.. time kasih.. comel ustaz tu..

Anonymous said...

salam, admin minta izin copy gmbar ustaz tu, utk artikel saya, comel sangat.. time kasih..

Anonymous said...

Salam admin minta izin untuk copy yer..terima kasih

Anonymous said...

Salam admin minta izin untuk copy yer.terima kasih

Nur Hazwani said...

salam , minta copy doodle ni tau .. comel sangat ... teima kasih .. keep going !

MofiR said...

Salam,
Minta copy doodle2 yang ada dalam web ini.
Terima kasih banyak2 tuan rumah.

semoga dimurahkan lagi rezeki tuan rumah nanti inshaAllah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...