Last updated!

29 May 2013

Fasha Sandha Dikritik Gara-gara Mandikan Bayi Secara Bersila



Assalamualaikum w.b.t

Sekiranya sebelum ini peminat memberi pelbagai respon negatif terhadap cara pelakon jelita, Fasha Sandha berpantang, terbaru pelakon tersebut turut dikritik gara-gara memuat naik sekeping foto yang menunjukkan dia sedang memandikan putera kesayangannya dalam keadaan bersila.

Kita Berpantang Ikut Cara Masing-masing – Fasha Sandha
Menerusi laman Facebook rasmi pelakon tersebut, terdapat segelintir peminat menyarankan agar Fasha memandikan anaknya dalam keadaan berdiri dan meletakkan tab mandi di paras yang lebih tinggi bagi mengelakkan perkara yang tidak diingini berlaku.



Dalam pada itu, terdapat juga segelintir peminat yang masih menyokong tindakan pelakon tersebut dan menyifatkan Fasha sebagai seorang ibu yang bertanggungjawab kerana berani memandikan cahaya matanya sendiri dalam usia yang masih kecil.


P/S : Apa-apa pon rakyat malaysia nie prihatin. Yang menegur tue demi keselamatan bayi dan ibu. Yang menyokong pon bagus jugak. Biasa la, Fasha baru belajar nak jadi seorang ibu yang baik. Apa-apa pon, comel lah tengok Fasha mandikan baby dia. Like! Like! 


10 orang comel komen:

Normi Nieza said...

yang baik jadikan tauladan, yg buruk jadikan sempadan...:)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. ramai yang prihatin sebenarnya. bagus :)

Seneorita Baharin said...

macam2 aish...biaq laa kat die nak buat macam mana pun kan...btw, chomel btol anak die..hee

AiSyA LiEzA said...

itukan pengalaman pertama :)) xpela.. bljr dari kesilapan leh meningkatkan potensi diri :)

Solehah Shamsuddin said...

kenapa eh klu czer xleh mandikan baby secara duduk bersila? ada pantang-larang ke? klu da, tlg gtau ye

Farah Waheda Wahid said...

hurmm.... bila dah jadi public figure ni ada jer kan...

Cik Fie said...

comel anak dia . hikhik :)

Sukma Haron said...

ada-ada jer ler peminat dia nie...

Shakirah Rosli said...

Boleh je bagi pndpt kan selagi x kluar bhs2 kasar :) comel mndikan baby ^^

Nadia Johari said...

betul tu..prihatin kepada ibu dan bayi..tapi klo cr ckp mcm tu spe suke..klo nk tgur tegur elok..mayb bg die xde mslh..