Last updated!

13 May 2013

Baju Blackout Dah Print Dan Hampir Siap!


Assalamualaikum w.b.t

Hari tu aku ada bukak Pre-Order untuk baju BLACKOUT di facebook. Aku tak bukak order di blog sebab lupa nak publish entry open order. Hihihi. Nantilah aku open order untuk baju blogger lak. So kita pakai ramai-ramai baju blogger. Lawa gak kan. :-) Apa-apa pon baju BLACKOUT dah hampir siap print. 

Baju yang aku pakai ialah baju 100% cotton dan bukan baju yang selalu kat kedai print tu. Kembang camna ntah. Bila basuh jer kembang. Tak best jer rasa pakai baju camtu kan. Tak sabar nak pos tshirt BLACKOUT kat customer yang dah order dan menunggu baju ni sampai kat depan umah depa. Hihi. 


Kalau ada sapa-sapa nak buat baju, boleh pm aku di facebook atau email apit_afyz@yahoo.com ye. Aku tengah cuba nak buat baju plak pasnie. Hihihihi. Best plak meniaga baju. Hahahaha. Nak buat sehelai boleh tapi agak mahal lah kos nak buat. Kalau nak buat banyak, minimum order aku amik. 30 helai ke atas. So baju kelas sesuai lah. :-) Aku buat sekali design. :-) Customer blackout, sabar yee. :-)

UPDATED!!! 




10 orang comel komen:

Cik Fie said...

smart gila baju tu . hihi :)

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

apittt.. hana nakkkk bajuuu niee. bila nak bukak lak?

Haswan Syakier said...

Waaa, berapa harga? Nak beli jugak laa ~

Haswan Syakier said...

Cantik! Berapa harga? >.<

Anonymous said...

camane nakk beli baju ni ?? cantikk :)

Busyra Bt Takiyudin said...

waa. dh siap. cantik2.

Normi Nieza said...

oklah tu...

Fifi Nur 'Aqilah Yusof said...

cool gila baju ni.
nak jugakkk :)

eyjapija said...

Cantiknyaaa :O Nak beli nak beli, berapa harga?

Sukma Haron said...

APIT BELAKANG BAJU ADA TULIS APA EK..?