14 May 2013

Freebies Doodle Hari Guru | Cikgu Lelaki


Assalamualaikum w.b.t

Sebelum nie aku buat doodle cikgu perempuan kan? Tak tengok lagi? Haaa meh tengok -- TEKAN. So kali nie aku buat untuk cikgu lelaki plak. So yang mana ada husband bekerja sebagai cikgu, boleh la amik. Kasi suprise sikit kat cik abang. Hihihi. :-) Tak perlu minx izin amik doodle sebab memang suruh amik free pon. Tugas aku untuk gembirakan orang semua. Insyaallah. :-)


Lepas nie aku updated doodle untuk ustaz plak. Kalau yang terlepas tengok doodle cikgu perempuan, boleh tengok kat SINI. :-)



22 orang comel komen:

Fais-SKA said...

sy mohon ambil ye :)

Leeza Dayasari said...

SANGAT COMEL.....

Inlove-wanda.blogspot.com said...

saya amik satu:)

naomei said...

cik akak ambil purple tu..hihi..nanti minta yang ustaz pula..hihi

Keri said...

haha.. ceria sungguh cikgu ni

Alysha Syahirah said...

comel ~ saya amik satu k :)

Mia Liana said...

lawanya.... cute sungguh...

Cik Nor said...

kreatif..

YnaRazali said...

comey!

Nurul said...

nice + cute + ohsem + ensem .. hahahahaha .. nk amik sorg gak .. tq apit :)

Khaulah Alazwar said...

suka2 ! nak satu ye ;)

Unknown said...

kte amik tau..trimas :)

Unknown said...

Minta izin nk ambik 1 2 ...tq..

Unknown said...

comey ..
amik 1 k :)

Anonymous story said...

salam..culik doodle satu lagi..^__^

Unknown said...

huhu!! cantik!! ambik 1 doodle guru lelaki, n 1 yang guru perempuan yer!!

THE KEHALUSAN KELEMBUTAN said...

:)

Sukma said...

kiutnya....

Solehah Shamsuddin said...

Sy ambik yg wrne biru ye... :)

Cik Fie said...

smart n handsome . hihi :)

Leeza Dayasari said...

cilok lagi.

hazmzln said...

salam , minta copy doodle ni tau .. comel sangat ... teima kasih .. keep going !