Baca Entry Latest Nie Jugak!

23 May 2013

Minyak Wangi “Berperisa” Air Kencing Budak Sekolah Perempuan





Assalamualaikum w.b.t

Minyak wangi sememangnya sudah menjadi gaya hidup dalam kebanyakkan orang.

Bahkan, terdapat sesetengah daripada mereka yang mahukan satu versi bauan yang lain daripada yang lain.

Oleh itu, bagi memastikan hal itu tercapai, pengeluar produk alat mainan orang dewasa yang berpengkalan di Akibahara, Tokyo iaitu Tamatoys telah mengeluarkan produk minyak wangi yang mempunyai bauan budak sekolah.

Produk yang dikenali sebagai “Schoolgirl Urine Scent” dan “Schoolgirl Armpit Scent” itu dibuat hampir mirip dengan dengan aroma air kencing dan bau ketiak gadis pelajar sekolah.

Produk ini dikatakan mendapat sambutan yang hangat bagi penduduk di sana.



P/S : Eee pelik aku dengan perangai jepun nie. Maju tapi bab nie, buwerrkkkk. 


19 orang comel komen:

YnaRazali said...

ewwww...ade ke patot buat perisa cenggitu.haha

Faeytynn Zayn said...

die pakai air kencing betul ke pe? euwww....

Cheida_Mymee said...

errrk??? tolonglah.. najis kot

Cik Fie said...

wanginya bau minyak wangi tu =.=

Nur Zack said...

hahhaa. lawak2.

dunia makin majuuu

ok bai *tetibe*

Kisah Si Dairy said...

singgh petang di sini

Sukma Haron said...

eeeee...tak sesuai....

Rozuan Ismail said...

maju mende.pengotor. geli hek

Fiqa Nsz said...

Haha geli seh! Sokong dgn apit. Maju tapi....

papa said...

Hakhak.air kencing sendiri pn xlalu nk djadikan perfume.ni kn pulak air kencing org.hish!mengarut je

Aku Anis said...

pengotor -_-

rAIHan said...

seriously..-.-

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

..hahaha.. bacing

cik yaya said...

hahaha..memang la pelik perangainya..
kalau kita bau tu la yang tak nak kita hidu..

Amoi Farah said...

Menggelikan benda benda gini pon di jual boleh plak laku manusia manusia

Cik Anis said...

ketandusan idea or nak menarik perhatian?? dunia dunia..macam2

Anonymous said...

Ni bukan air kencing betul tp bauan tiruan yg bau menyerupai air kencing n bau ketiak...budak2 perempuan patut beli ni utk sembur kat muka lelaki gila sex...anyway bg aku, ada ker org nk beli benda camni?walaupun benda ni xnajis tp bau jijik camni nak wat apa?

MaYa MustWany said...

adess tiba2 mual..

Soda N Ice Tea said...

ramai lak ek org beli.. heran daku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...