Last updated!

27 May 2013

Fauziah Gous Bertunang Sabtu Ini



Assalamualaikum w.b.t

SETELAH kisah cintanya dengan Md Zhafran Md Yusof mendapat perhatian umum beberapa bulan lalu, hari ini, pelakon cantik, Fouziah Gous mengumumkan khabar gembira di mana dirinya sudah dilamar dan bakal bertunang, Sabtu ini. 


Menurut laman mikro Twitter pasangan ini, Fouziah dilamar dengan cara istimewa serta menaiki helikopter, Sabtu lalu. “Di Lapangan Terbang Subang. 


Akan terbang tinggi dan tinggi dengan Zhafran,” tulisnya pada jam 9.46 pagi. Pagi ini, Fouziah berkongsi gambar di Instagram miliknya dengan menulis kapsyen berbunyi, “this lady just got proposed. Will you marry me...thanks for the sweetest memories.”

P/S : Bukan kena melamar, g umah family ke tanya mak ayah?  Aku taktaw sebab aku pon x kawen g. Hihihi.


6 orang comel komen:

Shakirah Rosli said...

alolo sweet la tu. Melamar dgn cara itu x diajar dlm islam :) xpe2, nanti dh kawin bljr sama2 ^^

PeRdU cINta said...

alhamdulillah :)

Sukma Haron said...

remaja purba zaman sekarang...macam tu ler ...hehe

dEdEQ dE wIshEs said...

HAHAHA .. NTAH . ZAMAN SKNG DA XIKUT SUME TU . TU BUKAN LAMAR TP COP COP . HAHA

dEdEQ dE wIshEs said...

HAHAHA .. NTAH . ZAMAN SKNG DA XIKUT SUME TU . TU BUKAN LAMAR TP COP COP . HAHA

Nadia Johari said...

swett sgt..smpai tunang pun dh rupe nikah..xpela..aslkn mereka bahagia