Baca Entry Latest Nie Jugak!

01 May 2013

Tweet Ammar Alfian Yang Lucah Kepada Puteri Sarah Liyana



Assalamualaikum w.b.t 

Ammar Alfian seorang model yang cemburu kerana bekas kekasihnya kini bercinta dengan Syamsul Yusof. Ek eleh, nie kalau dah kahwin, dipanggil gila talak.

Menurut sumber, yang juga merupakan rakan baik kepada Ammar Alfian & Puteri Sarah Liyana sebelum ini, punca sebenar pendedahan yang dilakukan tidak lain kerana bermotifkan sifat cemburu terhadap apa yang dimiliki bekas kekasihnya itu kini.

Banyak post lepas geram Ammar Alfian di twitternya sendiri. Tulisan itu bagaimana pun telah dipadam daripada akaun Twitter beliau tidak lama selepas itu. Anda boleh baca melalui screenshot yang sempat kami ambil dibawah — dan beberapa tulisan lain.



Ada yang tak kenal puteri liyana, gambar bawah nie gambar yang sudh bertudung :-) Comey.


Ini pula samseng besar kat kl yang nak pecah muka syamsul. bajet hensem kot.


ni pula gambar syamsul... yang ammar kata anak bapak tu...


P/S : Terlajak perahu boleh berundur, terlajak tweet, kena screenshot. Huhu. 


32 orang comel komen:

Nurfaezah Abdullah said...

hehehehe i like the part "terlajak tweet, kena screenshot"

Harith Iskandar said...

alah tiga2 tu same je lah..ehehe xminat duani hiburan ni

Faeytynn Zayn said...

klo jealous cakap je la,nyampah tengok amar ni

Nadiah Ashikin said...

Ammar tu bukannya hensem pon.. huhu

Shakirah Rosli said...

Astagfirullah.. takut bace ish2. asal syamsul pakai anting2 .err

Haruno Hana 하나 said...

tak suka Ammar Alfian.. since dia berlakon dlm Tari Tirana lagi.. suka sgt buat masalah camni.. hurm..

tapi alhamdulillah, Puteri Sarah dan berubah.. moga dia istiqamah.. aamin :)

Sukma Haron said...

lepas geram macam tak der akal panjang jer...

Remy hazza said...

ade juga yg perang besar nanti.......tak jaga mulut tu......

Nao Mei said...

alolo...tak sayng mulut betol lah dia cam nie..huhu

AinNawwar said...

terlajak tweet, kena screenshot. haha

Cik Ummi said...

hahaaha..kelakarnya. otak dia macam guna gear automatik jek. Menonong jek cakap.
haihh,, hiburan.. hiburan..

Nur Dzafirah said...

screen shot ada dimana-mana , screen Allah sapa pon tak boleh lepas..

siti zawiah said...

cemburu pun tak payah la nak buat macam ni..adohai.

TeTerBanG said...

apa hal si ammar tu smpai buat statement x matang mcm tu. mcm apaa lg. mcm gila talak.

terlajak tweet, kena screenshot. hahha~

Anisa Anuar said...

kan dah kantoi sampai screenshoot...alahai...shamsul much better..

Normi Nieza said...

hurmm..mcm2 lah plk..

Cik Fie said...

Astagfirullah ,

zana zainal said...

baget hensem kot mamat nie..blaa aaa .. mmg patut si sarah tue tinggalkan si jan perasan tue.. tgk muka spoongebob ke patrick pun lagi ok .. jgn mare abgla

Berita Kaki said...

alaa...sama jelaa dgn tiga serangkai Be end tu ..kahkahkah

Anonymous said...

Alamak mat bangla ni xsedar diri dhla org JB menumpang kt kl ni nk tunjuk power lak pasni Lu Jln tgok kiri kanan ye bangla Lu tu dh la urine sangkut ape dadah je Lu xamek,mati lg baik puki Lu punya mak !!! Lu blom pkai itu tatu wa dh pegi perang la acah2 samseng puiiiiii

MaYa MustWany said...

entah pe2 la si ammar ni bukak aib..bangga sungguh..

kalau betul pun, jaga la.sian gak puteri liyana ni coz dah nak berubah yang lagi baik..

ammaer bajet hot sedangkan ...... (adesss rasa nak taip nak mengutuk je ni)~dok tahan jari je.. grrrr

Anonymous said...

Oklatu betina murah pura2 jd baik pg kat anak bapak haha....xminat pon ammar ni tp elok gak dia pkul si shamsul tu....poyo blgak baik

Anonymous said...

Ape seh tweet macam tu..nampak sangat la perangai setannya.

Jedi Knight said...

Salaam.

"terlajak tweet, kena screenshot"

Suka tang tu; ungkapan baru ^^


Apapun, doakan yang terbaik untuk semua.

Anonymous said...

sya rasa apa yg amar ckp tu sbnrny tpu sbb nk malukn dn jatuhkn maruah liyana.skrg ne tknologi canggih..yg bnci anti kt liyana tu pndai2 pla bt gmbr lucah naked liyana pdhal smuany tu edit!!maka mfitnah itu lbh bruk lbh jhat dn d bnci Allah dripda zina..ssiapa yg mgeji dn mhina hmba Allah yg btaubat kpda-Nya maka kmu akn d laknat..x pyh jga tepi kain artis.fkir la bhwa dosa kmu itu smakin byk.ada ka lyak utk ke syurga?mng kbur msing2 tpi kain kapan putih ttp sama!!so jgn nk bt mlut laser mfitnah org.

Anonymous said...

astaghfirullah ammar berubah
manusia memang tak sempurna
awak bukak la aib orang lain
Allah tak akan tutup aib awak

Ingat mati Ammar
Awak tu bukan hebat sangat

Anonymous said...

Tuhan je twu dy pura2 atau tak..better dr ko yg mmg terang2 tak baik..

Anonymous said...

Yo Ammar wat I can say ..U r not a gentlemen!!! even though u got her alamak pls lah its between u and her. U don't have to tell the whole world lah. That is the reason why she left u bro. Mulut macam mulut tempayan kalahkan mulut perempuan. U deserved it

Shariman Aminodin said...

Statement cam budak2..orng tu da brubah x payah la ko bukak cite yg lepas2 kalu pun ye la tu betul ke x betul ker...terimalah qada&qadar

kyna said...

Hahaha comel. Boleh buat quotes la yg last part tu. Terlajak tweet kene screenshot. Dush kene sekali.

kyna said...

Hahaha comel. Boleh buat quotes la yg last part tu. Terlajak tweet kene screenshot. Dush kene sekali.

Anonymous said...

Ammar macho.... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...