Baca Entry Latest Nie Jugak!

19 May 2013

Fizgraphic Sudah Mencapai 10,000 Follower


Assalamualaikum w.b.t

Wahhhhh sudah menjangkau 10K follower fizgraphic nie. Serius tak sangka kot. Apa-apa pon thanks pada semua follower blog yang dari dulu sampai sekarang support blog fizgraphic nie. Kepada pengomen-pengomen tegar yang selalu duk komen2 kat blog nie, terima kasih banyak2 taw. Tanpa hampa, sapa lah blog nie. Aku menghargai semua follower blog ini yang banyak bagi support.

Tapi sayangnya aku tak sempat nak printscreen angka 10,000 follower. Aku terlena plak tadi. Terlupa dah yang lagi 4 orang jer nak sampai 10K. Tapi sempat screenshot follower cantek iaitu 10001. Hihihi. Tengok kat bawah nie ha. :-)


Thanks sebab sudi follow blog nie ye. Siapakah follower angka-angka cantik aku nie. 9999, 10000 dan 10001. Haa jom tengok kat bawah nie ha. Kasi promote free sikit. :-)


Follower 9999

Follower 10000

Follower 10001


Aku rasa macam nak buat GA la dalam masa terdekat nie. Sapa setuju angkat tangan. Hihihi. Yela, aku nak jugak kasi hadiah kat follower-follower aku nie kan. Kiranya nak menghargai lah follower fizgraphic nie. Dah la banyak support aku dari dulu kan. Takpa2, nanti aku buat GA dalam masa terdekat nie okay. :-)

P/S : Kena selalu update blog lah camnie :-)


33 orang comel komen:

Lelaki Ini said...

tahniah!

Haruno Hana 하나 said...

tahniah! :D bolehla wat GA pasni ^^

Cik Fie said...

wah ! tahniah ye :)

Nabeel Fikree said...

Tahniah!! Banyak dah tu =)

Ukhti NurliyanaZulkifli said...

wah! .. Alhamdulillah .. tahniah apit! :)

Ukhti NurliyanaZulkifli said...

wah! .. Alhamdulillah .. tahniah apit! :)

Fakhruru said...

tahniah! ^^

~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

femes gitu..tahniah...

Mia Liana said...

wahhhhh.. congratssss ya apit...

Nabilaa Izzati ✔ said...

thaniah :)

AinNawwar said...

oke, tunggu ga apit. hehe

Cik Diana said...

Congrat! :)

NaZiRaH @ Ezyra said...

tahniah apit..;-)

hafiz hafizol said...

tahniah !!!!!!!!!!!

Normi Nieza said...

tahniah...

baby comel said...

tahniah my dear byk tu 10K. nanti petang kita shopping sesama eh :) kekekekee. tetiba je my dear kan

Maru Maru :3 said...

Tahniah! ;D

Nao Mei said...

Tahniah dik :)...banyak tu....kalau buat GA cik akak nak juga tumpang dua kaki..hihi

Choi•Minhoヅ™ said...

wahh².. tahniah abg apit !~

Juliet ❤ said...

Tahniahh :)

Cheida_Mymee said...

Blnja makan la apa lg hahaha.. Tahniah!

keri ikhwan said...

Wow.. beribu-ribu tahniah... beribu2 tania...
lupa nak unfollow pastu follow balik td. klu x dpt jd folower ke-10k

Princess Syazliyana said...

wah tahniah :D buat lah GA :3

aizat aisyah said...

tahniahh ! :D

Bahrain Ramlan said...

fuyoooo..banyak tu.....

Anis Zainudin said...

tahniah apit :D

Secret Of Shaila said...

tahniah..^^

Shakirah Rosli said...

wah ramai betul..tahniah2 ^^

Alyn Roslan said...

satu angka yang agak besar tu..tahniah..:)

shasha yacob said...

wow wow tahniah apit.

shasha yacob said...

aku polowwer yang ke 10018

Sukma Haron said...

tahniah....I follow...

hazirah fisol said...

wahh , saya follower ke 9999 :D
thanks yaa abg apit sbb mention blog saya dlm entry nih . hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...