Last updated!

10 May 2013

Gadis Cantik Yang Mengerikan



Assalamualaikum w.b.t

Sapa yang tak mau kecantikkan. Tanya lah sapa pon, semua nak yang cantik-cantik dan cun comel lotey. Hihihi. Tetapi jangan sangka cantik itu cantik, kadang-kadang cantik pun boleh bawa ngeri!! Tengok lah gambar di bawah nie. :-)







P/S : Tak payah memilih sangat. Takda benda dalam dunia nie sempurna. Pilih yang sedap memandang pon dah mencukupi. :-)


19 orang comel komen:

Faeytynn Zayn said...

kalau diorang tak buat cam tu lg comey lote

Halim Brothers said...

kuang kuang .. mana dapat gmbar2 ni bro ?

Aliff Haikal said...

kahkahkah terkejut aku!

Teena Tna said...

Hahaha..comel kerr..
Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too :)

insanbiasabiasa.blogspot.com

Sukma Haron said...

kelakar jer gambar nie Apit...

Rushamir hakimie said...

hahaha yang last lawak gila...

Haruno Hana 하나 said...

takyah terlalu kacak atau cantik, asalkan sedap mata memandang :) kalau dah suka, memang nampak kacak/cantiklah :P hehe

keri ikhwan said...

ko buat aku kecewa haha...
maknanya kalau di reverse kan, yg tak cantik pun boleh jd cun kalau make up tebal dan buat plstic surgery.
contoh : k-pop.. err?

S.K.A said...

hahaha..terbaek

D'ya D'ana said...

yg first tu pnye la cun tapi mcam tuh gaya nye adoii haha
anda di tag! :)

http://ikutsukaakuaje.blogspot.com/2013/05/nak-tahu-tentang-saya.html

Mazelina Zaini said...

LOL

Suhaili said...

sumpah lawak gilaa !!! HAHAHAHAHAHA

siti zawiah said...

lawak la

Hafizah Alsa said...

oh mak kau. apasai ngeri? huhu

Cheida_Mymee said...

Org yg buat mcm ni slalu rasa dr comel abis tats why wat aksi muka pliks tu hahaha

Rosmiza Ali said...

Haiyakkk! Fingsan..

Shakirah Rosli said...

hehe kelakar2 ..

Cik Fie said...

hahaha . lawak2 . XD

MaYa MustWany said...

hahhaa terkejut..