10 May 2013

Gadis Cantik Yang Mengerikan



Assalamualaikum w.b.t

Sapa yang tak mau kecantikkan. Tanya lah sapa pon, semua nak yang cantik-cantik dan cun comel lotey. Hihihi. Tetapi jangan sangka cantik itu cantik, kadang-kadang cantik pun boleh bawa ngeri!! Tengok lah gambar di bawah nie. :-)







P/S : Tak payah memilih sangat. Takda benda dalam dunia nie sempurna. Pilih yang sedap memandang pon dah mencukupi. :-)


19 orang comel komen:

Faeytynn Zayn said...

kalau diorang tak buat cam tu lg comey lote

Unknown said...

kuang kuang .. mana dapat gmbar2 ni bro ?

Aliff Haikal said...

kahkahkah terkejut aku!

Teena Tna said...

Hahaha..comel kerr..
Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too :)

insanbiasabiasa.blogspot.com

Sukma said...

kelakar jer gambar nie Apit...

Unknown said...

hahaha yang last lawak gila...

Unknown said...

takyah terlalu kacak atau cantik, asalkan sedap mata memandang :) kalau dah suka, memang nampak kacak/cantiklah :P hehe

Unknown said...

ko buat aku kecewa haha...
maknanya kalau di reverse kan, yg tak cantik pun boleh jd cun kalau make up tebal dan buat plstic surgery.
contoh : k-pop.. err?

Fais-SKA said...

hahaha..terbaek

Anonymous said...

yg first tu pnye la cun tapi mcam tuh gaya nye adoii haha
anda di tag! :)

http://ikutsukaakuaje.blogspot.com/2013/05/nak-tahu-tentang-saya.html

Unknown said...

LOL

Unknown said...

sumpah lawak gilaa !!! HAHAHAHAHAHA

Unknown said...

lawak la

Chel Alalguring said...

oh mak kau. apasai ngeri? huhu

Cheida_Mymee said...

Org yg buat mcm ni slalu rasa dr comel abis tats why wat aksi muka pliks tu hahaha

Kekzamanis said...

Haiyakkk! Fingsan..

Khaulah Alazwar said...

hehe kelakar2 ..

Cik Fie said...

hahaha . lawak2 . XD

Anonymous said...

hahhaa terkejut..