Last updated!

05 May 2013

Pemenang Segmen Topup 24 Jam Fizgraphic

Assalamualaikum w.b.t

Sory sangat-sangat sebab lambat nak umum pemenang untuk Segmen Topup 24 Jam Fizgraphic yang dah tamat pada Khamis lepas. Aku sibuk berkempen. Hari nie nak p mengundi lak. So aku umum pemenang ye. Top Referal aku gunakan keputusan dari Google Analytics sebab aku tak percaya detail dari Nuffnang atau Stats di blogger. Google Analytics lebih detail. Pemenang yang lain aku cuma publish nombor random. Aku pon tak taw sapa menang nie. Kang takut jadi berat sebelah lak kan.So tanpa aku tengok blogger yang pemenang, terus aku publish. So tengok lah nombor masing-masing dan sila check di list peserta okay!

NOMBOR SENARAI PESERTA SEGMEN --> TEKAN

PEMENANG TOP REFERAL (Topup RM10)

PM Sponsor untuk topup RM10 --> SINI


PM Sponsor untuk topup RM10 --> SINI



PEMENANG RANDOM

(2 orang) PM Sponsor untuk topup RM5 --> SINI


(2 orang) PM Sponsor untuk topup RM5 --> SINI


(2 orang) PM Sponsor untuk topup RM5 --> SINI


(2 orang) PM Sponsor untuk topup RM5 --> SINI


(2 orang) PM Sponsor untuk topup RM5 --> SINI


 Kepada mereka yang kurang berjaya tue, jangan bersdih lagi sebab GiveAway Fizgraphic yang terbesar sekali akan diadakan nanti dalam masa terdekat. Hope semua memberi sokongan yang padu kat GA tu nanti. Tahniah pada semua pemenang di atas. Dan juga selamat mengundi ye semua. Inikalilah.


18 orang comel komen:

...iSyA Purple* said...

yes!! inikalilah! huhuu..

http://isyapurple.blogspot.com/2013/05/attention-kalau-saya-boleh-jerit.html

Cik Fie said...

tahniah ;)

aisyah humaira' said...

alhamdulillah, menang rm10 !!!

Sally Yatiey said...

Tahniah buat pemenang ;D

Yumida Huda said...

tahniah pd yg bertuah

uks world said...

blom ade rezeki... huhu..
congratulation! kpd pemenang.. yeah~

Lyeen De Syifa said...

yeahh...hehe..dah ada pemennag...:D tahniah..

Si Matatajam said...

Tahniah pd yg bertuah

miz ruha said...

tahniah kepada semua pemenang... ^_^

~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

tahniah pada yang menang..:)

Dianaa said...

tahniah semua :)

uMair said...

Alhamdulillah !

no.82 !

Sukma Haron said...

Inikalilah...takder rezeki...

Normi Nieza said...

tahniah..

Lynn Mohd said...

alhamdulillah..rezeki =)

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Nur Atiqah said...

Alhamdulillah menang Top Referal :D

nasib ade yg bgtau - SD a.k.a HAWA -

MOHD IZAD said...

saya menang topup rm5 pemilik nom89.. dah bg tahu sponsor.. tapi takde feedback langsung.. menipu ke apa. tgk fb die update je.. atlest balas la msj.