Last updated!

17 May 2013

Hadiah Untuk Anak Menakan Aku.



Assalamualaikum w.b.t

Bantal semua nie dah siap lama tapi aku baru nak update. Anak menakan aku ada ramai. Kalau nak kira lah kan, anak menakan aku duk ada lebih kurang 12 kot kalau tak silap aku. Aku pon lupa dah, ramai sangat. Ada jugak anak menakan aku yang dah ada anak. Hahaha. Pak Teh depa pon x kawen lagi, tapi dah ada anak. Kah3. So hadiah nie aku bagi kat anak menakan aku yang duk dekat2 ngan aku kat Sungai Petani nie. Ada untung sikit bisnes, saja kasi hadiah untuk comel2 sayang busuk2 Pak Teh nie.. :-)




Nak taw tak aku tempah kat sapa? Blogger jugak la wey. Nama farah. Nie ha fanpage beliau --> TEKAN. Kalau nak tempah apa2 bantal, boleh order kat dia. Tapi kena Q dulu lah. Hihihi. Thanks Farah sebab buat bantal comel nie. Nanti nak order lagi taw. Peace. 


9 orang comel komen:

mama3heroo said...

cute2 bantal nye..baik hati sungguh pak menakan diorang ni..hehe..

Sally Samsaiman said...

ohmaayyyy...comel jer...kain felt ke?

Farah Waheda Wahid said...

alo lo lo...tomey tomey nyer diaorang geram aunty ni tengok... wah baik hati Pak Teh...semoga rezeki Pak Teh terus dimurahkan... Amin...

dilaella Ella said...

comelnya bantal..anak menakan pun comel ^^

D'ya D'ana said...

comell nyee yang hagemaru tuh hihihi

Haruno Hana 하나 said...

untungnya budak2 ni.. haha.. comel betul diorang.. bantal2 tu pun comel x)

Cik Fie said...

comel bantal tu . hihihi :)

Sukma Haron said...

colorful bantal dan kiut sangat...

Shakirah Rosli said...

comelnya2 !