Last updated!

16 May 2013

Hari Ni 16 Mei 2013, Hari Guru Wey!



Assalamualaikum w.b.t

Hari nie sempena Hari Guru 16 Mei 2013. Selamat Hari Guru kepada semua guru-guru di seluruh Malaysia terutamanya cikgu-cikgu sekolah aku dulu yang banyak sabaq dengan kenakalan aku. Hahahaha. Aku nak ucapkan terima kasih pada Cikgu Sazali di Sekolah Kebangsaan Peremba yang banyak ajaq aku pasal Pendidikan Seni. Dia jugak yang pilih aku untuk mewakili negeri Kedah dalam petandingan melukis dan mewarna di Marikulasi Londang, Melaka. 

Then thanks kepada Cikgu Bashariah time aku form 4 dan form 5 di Sekolah Menengah Tunku Abdul Malik. Banyak ajaq aku pasal komputer. Disebabkan dia jugak aku minat dalam ilmu komputer. Then aku compilekan Seni dan Computer. Hahahaha. Apa-apa pon semua cikgu mainkan peranan masing-masing. Kepada adik-adik, jangan sesekali biadap dengan cikgu. Sama jugak dengan lectrer di kolej, ustaz2 ajaq al-quran dan sebagainya. Sila hormat guru. Dan jangan biadap dengan Ulama! :-)

Terima kasih kepada tenaga pengajar hidup aku:
1. Tadika Depan Masjid ( Cikgu Normah )
2. Sekolah Rendah Kebangsaan Telok Kechai ( Darjah 1-5 )
3. Sekolah Rendah Kebangsaan Peremba ( Darjah 6 )
4. Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Laksamana ( Form 1 - 3 )
5. Sekolah Menengah Kebangsaan Tunku Abdul Malik ( Form 4 - 5 )
6. Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyah ( 2007 - 2010 )
7. Universiti Blogger Malaysia  ( Forever )





9 orang comel komen:

Balqis Sarah said...

patutlah kenapa abg Apit pandai melukis dodle mcm ni... :D

Mia Liana said...

serius ni.. cantik sangat doodle2 ni... selamat hari guru ya...

Normi Nieza said...

selamat hari guru..:)

Sukma Haron said...

SELAMAT HARI GURU...!

Noor Ameerah said...

Salam . Saya guna doodle abg tu , buat poster ~ https://twitter.com/NAJ_210199/status/334935488001609728/photo/1 Woohkoo

Remy hazza said...

selamt hari guru buat semua guru dan cikgu......

Cik Fie said...

Selamat Hari Guru :)

baby comel said...

selamat hari guru cikgu apit...
jatuh hati kat doodle tu :)

Syahirah Berhan said...

Abang ni orang Aloq Setaq ka SP? -.-