Last updated!

09 May 2013

Gambar Himpunan Pakatan Rakyat Stadium Kelana Jaya


Assalamualaikum w.b.t

Walaupun harga minyak tidak turun, mereka tetap turun ke Kelana Jaya untuk menurunkan mereka yang naik dengan cara kotor!! Dianggarkan lebih dari 100,000 rakyat berhimpun diluar dan didalam stadium! PRU13 yang kotor dan jijik dalam sejarah Malaysia --> TEKAN.

DSAI dibawa menggunakan motosikal ke stadium kerana jalanraya begitu sesak.









P/S : Kami takmau kerajaan yang kotor, jijik, penipu dan racist. Kami anak Malaysia. 


21 orang comel komen:

uMair said...

alhamdulillah !

#subhanaallah ! ter-kejut, ramainya orang !

#sokong pas for all ^__^

Nur Sakinah Ahmad Rosli said...

rakyat bangkit!! ... serious header tu ohsemm!!

cweet pinky said...

wow ! blog nih blackout , hehehe ~

zaf said...

ramainya orang!
thumbs up DSAI naik motor je takyah nak escort2 bagai..
u have our support

boni kacak said...

aku tabik spring. semoga kerajaan akan buka mata untuk melihat kebangkitan rakyat ini. semoga mereka tak suka hati buat macam2 yang kontroversi lagi. DAHULUKAN RAKYAT. RAKYAT adalah keutamaan kerajaan sepatutnya. Semoga semua ini akan menjadi iktibar kepada kerajaan

Kenit Cinonet said...

Batman pun minat ke PR hehehe. Terbaekkkk smlm. Walaupun hanya nonton di tenet yg lagging mcm siput sedut, still semangat tetap membara!

Haruno Hana 하나 said...

alhamdulillah, berlangsung secara aman kan? ramai pula tu :)

dulu BN buang PAS, ada dengar sekarang UMNO nak ajak PAS gabung pula..

hurm...

bergabung tak salah, tapi kena ubah sikap UMNO/BN tu dulu.. ikut apa yg TGNA sarankan

Shakirah Rosli said...

ramainya subhanallah !

cik yaya said...

terbaiklah..
kebangkitan rakyat yang dinanti..
biar mereka gerun..

D i n said...

hehe batman pun join oo haha

Lyeen De Syifa said...

ramainya....apapun smoga smuanya baik2..:)

DIARI SEDETIK LEBIH FARISHA said...

ramainya!!

Anonymous said...

Yeahhhh ! Kebangkitan rakyat !

Alyn Roslan said...

Allahuakhbar, ramai...tak sangka betul ramai yang sedar tentang pru 13 yang tak berapa nak aishh ni..

Anis Lvince said...

wah cantik header abang apit !! btw saya nak share gambar ni kat blog saya tau ^^

Hatimi Tahirruddin said...

ha tu dia...kaw2 ramai org...

tenku butang said...

ada tgk live streaming mlm td.. giler byk mcm semuttt.. rasa mcm nk tgk live jea..

tersedia follow..

dari segmen http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/05/the-first-g-giveaway-by-lulla.html

Remy hazza said...

full house...... meriah......

eyka said...

KAMI ANAK MALAYSIA! KAMI MAHUKAN KEBENARAN!

Sukma Haron said...

ramainya umat manusia....

Cik Fie said...

wah ! ramainya :)