Last updated!

04 March 2012

Tak terkejar laa aku dengan Gadget nie..

Salam blogger dan salam sejahtera kat korang. Hmm macam yang korang tahu lah kan, Ipad 3 akan dikeluarkan tak lama lagi. Ada jugak duk google cari maklumat, yang Ipad 3 akan direleasedkan di US pada 7 Mac 2012 nie. Yeke? Alamak. Takkan kena tunggu sampai Malaysia lak kot. 



Before nie nak beli Samsung Galaxy tab 7.7 macam apit duk story2 kat korang kat entry SINI dan SINI tue. Tapi dengar kata Ipad 3 lagi hebat. Ish. Tak terkejar lah benda gadget nie. So nak share kat korang satu video yang agak canggih la pada zaman kita nie. Kalau kedepan tak tahu lah canggih camna. hihi. Korang layan jer video kat bwah nie okay. Nie kemungkinan fake video. Tapi tak mustahil nak buat camnie kan.


p/s : kalau canggih camnie Ipad 3, confirm aku beli.

8 orang comel komen:

aliya atina said...

Nipisssss gila. pergh ni kalau jatoh mmg berderai :'(

#sekadarpendapat

NAL said...

Terbaik la..NAL pun teringin sgt2..tunggu dgn kesabaran :)

Fahmi Mahat said...

ni concept features die ni.
windows 8 dahotw ke sini juga.

habislah kita semua~

pas ni semua kena kumpul duit beli :D

Bang Chik said...

Canggih sungguh teringin plak aku nk beli ipad nie... Sempoi gila jom apit beli sorang 1...

GeeGee said...

fuhhh, dah lama Gee cari benda macam tu . baguslahh keluar cepat2 .

Aida Omar said...

waa...tak reti guna natang nie..dan tak teringin lagi buat masa nie. hehe

faizulosman said...

benda dunia skrg mmg hebat2 belaka... terasa semua nk beli buat koleksi....

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/03/bola-ke-longkang-argh.html

.........cP~ said...

Salam.

Takyah cerita kejar la. Saya ni handset pun dah kalah jauh sangat.