Last updated!

03 March 2012

Peserta Terpantas Segmen : Aku Dan Lappy

Sala, blogger dan slaam sejahtera kat korang semua..
hmm sory taw sebab lambat nak update pasal segmen semalam..
pergi autoshow tadi petang kat Sungai Petani oleh gilamodified.blogspot.com
okay pasal segmen tue apit hanya mencari 30 peserta yang terawal shj..
ramai jugak yang join..dalam 50+..thanks kat korang semua..
kat bawah nie ada link2 peserta segmen semalam..jom blogwalking!

1. http://khairunnisa-myonlinediaryii.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
2. http://qirakira.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
3. http://afisyahsteady.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy-by-hafizzi-aziz.html
4. http://mizzpua.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
5. saranghaesolehah.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
6. http://www.pinkbluelover.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
7. http://nurfarahinyusof23.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
8. http://sukahatimimey.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
9. http://hatiamira.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
10. http://tengkuiji.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
11. http://qieapplehijau.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
12. http://tehaalarh.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
13. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
14. http://belogcikfuzzy.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html
15. http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
16. http://myieracarrot92.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
17. http://kisahamrara.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
18. http://elmasrygirl91.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
19. http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
20. http://nurhayatt.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
21. http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/131ai-no-kotoba-segmen-aku-dan-lappy.html
22. http://shayeaien.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
23. http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html
24. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
25. http://akuyangsemalam.blogspot.com/
26. http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
27. http://gadis-potpet.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lapy.html
28. http://nuramalinasafawati.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html
29. http://single-mingleeu.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
30. http://wirawanceritera.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

31. http://sempoi9.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
32. http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html
33. http://citrananizam.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
34. http://sharifahaqilahymailcom-aqila.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
35. http://aiskrimvanila94.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html
36. http://az-meeda.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
37. http://aneysoulsaid.blogspot.com/2012/03/segmenaku-dan-lappy.html
38. http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2012/03/aku-lappy.html
39. http://itsmetira.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
40. http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2012/03/aku-lappy.html
41. http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
42. http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
43. http://stephanieyshym.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
44. http://nurhayatt.blogspot.com/
45. http://duniaekin.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
46. http://appleshera.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
47. http://ieza-dila.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
48. http://arazua.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html
49. http://sweetdicember.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
50. http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
51. http://enjoykidding.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
52. http://thesecretsofleonerz.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
53. http://coretandakfisha.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html
54. http://pinklurvanderz.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html
55. http://aquatriz.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html


kepada yang terlebih dari 30 peserta terpantas tue sila cuba lain kali ye..
apit memang akan buat segmen nie kejap jer (x sampai 24jam)
malas nak buat lama2..hope korang tak kecewa lah ye..peace..
tahniah pada 30 peserta yang pantas tue..nantikan doodle okay..
okay lah..nak melukis doodle untuk pemenang..daa..salam

22 orang comel komen:

lyana kamal said...

ke 42 :// cettt

KHAIRUNNISA said...

Saya no.1..
Tq abg apit..

Haruno Hana 하나 said...

no 21 :D
tak sabar nak doodle~ thanks abang apit ^_^

Fofa Elmasry said...

fofa 18. fffffffffff/... nasib baik sempat. :). tnekiu mr apit. hehe

Tengku Iji said...

yuhuuu. alhamdulillah,no 10. top 10 yeah! thanx bro.

Dania Eryati said...

tahniah kpd yg dapat doodle tu

F.U.Z.Z.Y said...

no #14 melaporkan diri..
weee.. :)
terima kasih apit! :D

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

yei2!no 26..nasib sempat..huhu..tq apit;)

mimie said...

kalo ada rezeki ada...sini pun best http://rakanblog.com

Putry said...

yeahh no 23 hekheke

Aien Nia said...

no 22 ..nasib baik la

mizz_pua said...

thnx apit..mcm x sangka pulak jdi org ke-4...:)

Aien Nia said...

thanks abg apit 4 the cute doodle :)

qiE said...

no 11, thanks doodle yg comel lote tuu =)

ahsfantasy24 said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
tak sempaaat T.T

shadhira said...

mekasih bebanyak...ngeee~ like that.

NazuerahAzhar said...

31. haishh..
takpe2... nanti nak jadi number 1.

Afiqah Nabilah said...

sy tak join,tapi teringin nak join.skali ape da...dah tutup..takpe..boleh cuba lagi. ;)

myiera said...

saya no 16,.tq apit... =)

Nurfarahin Yusof said...

saya no 7,.
thanks apit =)

Gadis mutiara_Solehah said...

tq ^_^

Nurul Ain Atikah said...

buat la segmen bebeanyak lagie.