Last updated!

22 March 2012

Yang Nie Baru Lah Pengomen Tegar

Salam blogger dan salam sejahtera. Hari nie nak bercakap pasal pengomen tegar belog apit nie. Nampak banner beliau kat atas tue? Amboiii mak ngah. Purple sungguh dia. Hihihi. Nama beliau Mas. Dia pernah jugak join segmen apit dulu. Peace. Dulu Lyssasecret pernah jugak buat entry pasal Mas nie kan. Korang boleh terus terjah kat SINI.

Mas nie memang kaki komen kot kan. Setiap entry yang apit buat, dia pasti akan komen. Walaupown entry tue yang kemarin dulu kan. Kalau dia terlepas, mesti dia akan komen jugak. Nama pengomen Mustwaniekl mesti terpampang gak. Wah! Sebelum nie ada gak sembang ngan lyssa, tanya pasal Mas nie. Lyssa cakap memang Mas nie kuat mengomen pown. Boleh lah lepas nie jadi juri Mentor ke kan. Komen protege2 mentor. Hihihi. Kat bawah nie blog beliau.

TERJAH >> mustwaniekl.blogspot.com
Terima kasih kepada Mas sebab sudi komen entry blog apit nie walaupown entry merapu. Hahahaha. Setiap koemn dari Mas mesti ada maksud sendiri. Bukan lah komen sekadar komen saja. So kepada korang2 tue, jom lah kita beramah mesra dengan saudari mas kita nie kat belog beliau iaitu >> mustwaniekl.blogspot.com itu saja entry hari nie. Babai korang! salam.



21 orang comel komen:

Aien Nia said...

wahhh ..dia pun selalu komen etry saya

Lieyna Rosli said...

rajin betul dia komen :D

Faizz's Jamil said...

perokok tegar :)

Sue-Rya Qistina said...

rajinnye dia..
klau akak la ka, x sempat nk terjah semua bloggers yg ade..huhuhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

MAS MMG PERAMAH..

xramai blogger nak ramah tamah ni..hihi.. mg dia akn jenguk update2 yg ada walau dah terlepas..

thnx mas coz sudi jd teman maya yui..hope direalti gak..amiinn..

Hafizzi Aziz said...

Faizz's Jamil : lek lu sap kok lu

Hafizzi Aziz said...

nuyui a.k.a miss YUI : kan3? ramah. bagus blogger camnie. Baru la org suka. teruskan MAS!

Hafizzi Aziz said...

Sue-Rya Qistina : Jenoh nak komen semua blogger kan. Maybe dia pakai Unifi kot. peace MAS!

MaYa MustWany said...

alo2..malu wat kli k2 ni..adess2..hihih

sama jgk blog fizzy mas rjin jguk coz entry best..paling2 mas suka..de archieve post kat side bar fizzy ni ha..

nanti mas explain kan lebih detail macam ne habit mas ni..

pe2 pun terima kasih banyak2..

zafira othman. said...

nak juga lah komen2.

C i k P i p i T e m b a m said...

mcm ku kenal awek itu. hahaha... mmberrrrr blog kita gakk :D

sHaR!Na eLyaNa said...

mo jd mcm dia la..

Lyssa Faizureen said...

Waaahhh . Banyak blog dahh , dia komen . Raaaajin betul . huhu :)
Banyak pulak masa dia nak terjah satu-2 blog . komen semuaa entryyy ..
Wowwww o.O

Lyssa Faizureen said...

Haaa .Btw , saya peneman tegar awakk !!! kahkahkah~

Tak buat entry pasal peneman tegar ke ? hak-3..

Putry said...

mas mmg terbaik :)

misz_eyza said...

yeah betul tue apit...mas mmg antara blogger yg menjadi sorng pengomen yg tegar...smga berjaya mas

CikPuan Azizah said...

memang pemgomen tegar blog jijah jugak :))

Lindaannur said...

memang tak dapat dinafikan...
Mas suka mengomen..
Walaupun blog kita tak banyak sangat traffic dia tetap datang menjenguk dan mengomen..
Thanks ye mas..
Membakar semangat tuk terus memblog...
Btw otai apit kita follow..
tambah kenalan ^_^

loVe puRpLe said...

nak jadi pegomen tegar jugak..hehhe tapi nanti 1 keje pun tak gerak asyik mgadap blog je hehheh (^-^)

Popkorn said...

mas ni kalo buat karangan mesti panjang ni kan...

shahrazali said...

dtg dari blog maya mustwany.....dia mmg pengomen tegar....kt blog aku pun dia top komentor..