Last updated!

14 March 2012

Drive Formula 1 Dengan Suara Korang! Best!

Salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..
nak ajak korang ramai2 drive formula 1 nie..
apit baru jer jumpa game nie tadi..tak payah stering2 bagai..
korang jerit jer, kereta akan bergerak..cer korang try di SINI
best kan? tak tahu camna caranya? meh nak ajar..

1. Korang masuk kat game tue di SINI
2. Then tengah loading cam kat bawah nie kan?

3. Then tekan start kat situ. Dia akan mintak maklumat korang.

4. Masukkan jer sebab kemngkinan korang akan menang hadiah. Sebab nie bukan game biasa2. Dari PETRONAS taw! So korang drive lah dengan penuh bersungguh2 taw. hihi.
PLAY DI SINI

8 orang comel komen:

Aiman Khalid said...

adoyy, aku ingatkan tadi betul2 punya

zakie_1459 said...

x kene bayar perx2 ker abg apit????

captainaidzam said...

macam mane nak recover blog , bila google account yang diconnect dengan blog terdelete ? urgent !

Nurul Aisyah said...

nak try dulu

Nurul Aisyah said...

berukband betullah..

Nurul Aisyah said...

lambt sgt...x jd lah

AiSyA LiEzA said...

salit tekak la nk jerit2x... --'

jijah khadijah said...

tak kuaq ape2 p0n.. :(