Last updated!

20 March 2012

Good Luck Untuk Result SPM besok

Salam blogger dan salam sejahtera kat korang. Hai!

Besok result SPM kan? Sapa kat sini calon SPM tahun lepas? Camna persediaan nak amik reslut besok? Dup Dap Dup Dap dalam hati tak? Hahahaha. Rilexx. Cool. Benda dah buat kan. Korang dah study dan usaha pown, so tawakal jer kat ALLAH S.W.T.  Kalau result GEMPAK, Alhamdulillah. Kalau kurang nak gempak tue, maybe korang kurang bernasib baik kan, so jangan cepat give up lak okay!

Adik apit pown nak amik result SPM besok. Sapakah beliau? cokelatandstobery.blogspot.com << nie link blog beliau. Hope besok result dia okay lah. Kalau tak okay, aku syorkan hang p kawen teruih lah no. Hahahaha. Besok apit yang nak kena teman dia p amik result kat sekolah. Kalau tengok result dia hancus, memang hancus lah ngan aku besok! Akan aku membebel dari tempat sekolah, sampai ke rumah. Hahahaha. Padan muka KAU!! 

 

Kepada semua calon SPM tahun lepas yang nak amik result besok, korang dah plan ke nak apply futher study kat na? APA!? Belum lagi? Apakata korang usha website SINI, mana tahu kot2 berkenan nak sambung study kat situ ke kan. Apit nasihatkan, korang apply jer semua. Daripada matriks, U, Politeknik, Kolej Komuniti, IKM dan lain2, apply ja semua. Takpun apply >> Sunway University.  Jangan nak sombong sangat nak pilih yang tertentu sahaja. Sesetengah orang nie sombong kit, dia rasa akan dapat sambung kat situ, dia apply situ saja. Tengok2 nanti xdapat, tak ke menyesal kan. So dinasihatkan, apply jer semua. TAW! Tapi kalau rasa2 nak cuba bakat terpendam korang pown boleh. Korang TEKAN SINI okay. Mana taw kot2 terpilih ke kan.

So, kepada semua calon SPM nak amik result besok, apit doakna korang berjaya dengan keputusan masing2. Jangan cepat give up kalau dapat result yang agak KURENG laaa.. tapi korang masih ada peluang okay. Gagal hari nie, tak bermakna anda akan gagal besok, lusa, tulat, bulan depan, tahun depan dan seterusnya. Sentiasa pikir positif! INGAT! ALLAH S.W.T sentaiasa bersama dengan kita, cuma selalulah kita ingat kepada-NYA. So good luck ye besok. Assalamualaikum. Peace.


14 orang comel komen:

gdsbnga said...

kalau tahun lepas , harini mesti dah rasa berdebar - debar yang amat . takuuutt sangat ngat ngat . hihi . sekarang kite tengok orang lain takut pulak . kekekeke

Aien Nia said...

Saya harap saya dapat result yg baik supaya dapat mengubah nasib keluarga.Amin..

Cik Anis said...

betul tu.. isi je suma x yah nk pilih pilih

~ Nurul Nadhirah Norsalim ★‿★ said...

Tenkiiuu..Insya-Allah.. ;D

HidayahRudi said...

semoga kami calon SPM dpt keberktan drpd Allah..doakan tuk kmi smua~

Shazwina said...

Memang tgah dupdapdupdap ponn :\

AkmaDanira said...

huhuhuhuhuuu
neves gile ni ,hehe

najibah('; said...

terima kasih fiz . InsyaAllah , amin :)

khairul said...

semua org pakat ketaq

lyana kamal said...

Heee, heee, wish me luck okay.. 11A+++

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

Singgah sini . =) .
Harap result tahun nhe gempak kan . Adik saya tengah debar-debar , hehehe

FairuzFauzey said...

saya lh orng nya yg akn ambil result esok.mmng tgh neves tp, kita dh usaha sbelum ni dan skarang, berserah kpd ALLAH sahajalah yg mampu .

NAL said...

Nice shot...btw Good luck kepada calon SPM 2011..

AMNA said...

terus kahwin la pulokkk XD