Last updated!

27 March 2012

Tempahan Doodle Majlis Pertunangan Dah Siap!

Salam blogger dan salam sejahtera kat semua blogger. Halooo. Duk buat apa? Nampaknya doodle untuk majlis pertunangan customer dah pown siap. Before teruskan membaca, korang kena tengok SINI dulu okay. Alhamdulillah, kakak tue suka. Doodle nie baru siap semalam sebab sebelum nie bz dengan kerja2 lain yang duk buat. Segmen lagi, Tutorial lagi, freebies dan jugak kerja kat ofis. Hmm maaf ye kak sebab lambat sangat. 

Doodle lelaki tue kan sebenarnya dressing ber kot taw. Tapi akak tue nak dia pakai baju melayu. Apit pown lupa yang doodle majlis bertunang kan. Adat melayu lah pakai baju melayu ye tak. So telah dilukis menjadi baju melayu. Sungguh kacak bergaya lak doodle lelaki tue. Sama padan dengan doodle perempuan. Hihi. Nasib baik lah akak tue suka. Peace. Sangat senang berurusan dengan akak tue. Yang penting orang kedah sekali. 

Hmm itu saja nak update untuk hari nie. Eh jangan lupa lak join Segmen : Saya Suka Doodle Part 2

p/s : Bila lah agak2 nya aku nak bertunang? Sapakah yang sudi? huhu

25 orang comel komen:

SUFIANA1992 said...

waw,cantiknya doodle pengantin ni.. i like

farah.fauzi said...

haha..suke ayat kat p/s tu :p

Haruno Hana 하나 said...

comel la Abang Apit :DDD bila dh bertunang tu, wat sendiri doodle ni.. mesti mantap! hehe

yuyu Zulaikha said...

terus teringin nak buat baju pengantin kaler biru. fiz ni!!!

Hafizzi Aziz said...

@SUFIANA1992 thanks

Hafizzi Aziz said...

@farah.fauzikih3.. bila la agak2nya kan..huhu

Hafizzi Aziz said...

@Haruno Hana 하나 thanks hana. tue lah, nanti kawen nak buat doodle sendiri. hhi

NAL said...

nice..terbaik la..pulun kedah pulun..hehe

Hafizzi Aziz said...

@yuyu Zulaikhajeng3..yuyu buat jer baju 3kaler terus. tapi kaler nie lawa kan. memikat gitu. kih3.

Acik IeyMah said...

wau..comelnya..
nak jugak lah mcm ney..cute ja..

Anonymous said...

Nice..

Aien Nia said...

wahh ..sangat sangat comel

CINTA UNTUK KITA said...

ayat kat p/s tu plg mndlam ;p

Eyka said...

wahhhhhhh..cntiknyer doodle ni..sukee :P

nak surh dy buat satu ahh cenni..harhahar :P

syira rahim said...

wahhh, lawanyaaa :D

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Apit, kalau doodle yg lebih kurang macamni, berapa kos tempah? Berkenan plak (^^,)

gdsbnga said...

comeelll momel lote te te bolehhh takkk :D

are_lin@yu said...

Cantiklab xsmpat nk join sgmen..huhu

aiNAA kHOdOri said...

rmbut doodle yg lelaki tuh, mcm rmbut abg APIT ja?? hehe

♥ Maisarah Humaira ♥ said...

comeynyee..geram

PELANGI INDAH said...

so sweet n cute.... :-)

MaYa MustWany said...

chomelnya..sure la akak tuh akan puas hati..

ok ayat last tuh xleh blah..si dia baca,teresak2 nangis..hahah

Si Pengembara said...

lawa2.. nak tempah jugak boleh x? huhuhu..nak letak dalam kad jemputan kawennn?

Solehah Shamsuddin said...

wah comel jgk doodle ni.suka2...Apit,klu doodle mcmni bpe kos nye ye?ke lepas wt bru tau kos nye?

hurulainMT said...

ajar buat doodle lelaki boleh??